Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spinalna mišićna atrofija
Povratak na članak

Svi koji boluju od SMA dobit će terapiju, osim onih na respiratoru

Svi bolesnici, njih 19, trebali bi početi s terapijom do kraja rujna ako proizvođač isporuči svu terapiju kako je obećano, naglasio je Novak

Komentari 4

OB
ObrenM
08:10 23.07.2018.

Ako je tocno i pola (a vjerujem da je sve) sto je napisao komentator AAAAAA, onda je ovo najlopovskija drzava svijeta.Sto ovi iz zdravstva i vlade izjavljuju isticuci socijalnu osjetljivost pri pomoci najtezim bolesnicima je gnjusna laz,jer je to postignutoo gromoglasnom puckom vikom.

VL
Avatar samočitam
samočitam
11:48 23.07.2018.

Ja vjerujem nekome tko pise "je li to onaj", " cul sam", "navodno", " anonimno", "ak je sve to donekle istina" ... Ne moze biti vjerodostojnije.

VL
CE
cedomil
08:30 24.07.2018.

AAAAAA; lujo, lujo, jadan li si. kotlnik.

VL
AA
AAAAAA
22:44 22.07.2018.

Milivoj Novak - jel to onaj lupež o kojem sam prije par godina čital komentare kak je bil u ekipi "liječnika" koji su djetetu od (čini mi se) dvije godine izvadili i bolestan i zdrav bubreg i poslali ga 20 godišnjim roditeljima na kućnu njegu?! Iz "dobro obaviještenih krugova" bolnice (tak se to veli) gde dela su se čule glasine kak se vode izvidi radi optužbi da je ova spodoba bila uključena u trgovinu dječjim organima. Zna li ko kak je to završilo. Ak je i samo dio toga istina onda je nevjerojatno da je danas taj lupež zamjenik ravnatelja! Je, sad mi je palo na pamet - čul sam kak su njegovi kolege pisali ravnatelju i ministarstvu anonimno pismo u klojem lupeža optužuju za sukob interesa jer je u svojem odjelu (tada) zaposlil i svoju ženu (medicinsku sestru) koju je slal na razne kongrese uvijek s jednim te istim referatom (kojeg joj je on napisal) o trošku bolnice odnosno HZZO-a. Navodno je jako napredoval kad je postal vjenčani kum Karamarku, ali je brzo smjenjen! Ak je sve to donekle istina onda smo (kak bi rekel lopina sanader) stvarno u banani!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.