Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED
Povratak na članak

Svi hoće vidjeti hrvatsko čudo, jedinu zemlju u kojoj oporba ruši sama sebe

Dio branitelja sprema šator, jer im smeta Pupi u koaliciji. Plenki na sve to odmahuje rukom i kaže da će čuvati većinu, kao zjenicu oka.

Komentari 10

Avatar Eddie
Eddie
11:34 15.09.2018.

Ma, kakva oporba. Ovdje su samo razne frakcije Saveza komunista Hrvatske, a koje se izmjenjuju na vlasti od 1990.

VL
MA
MarijaKnezovic
11:42 15.09.2018.

Ne volim proklinjati ,ali dao bog pa tebe oporavljali u toplicama od bolesti koje ima Mercep!!

VL
RI
rightside
11:33 15.09.2018.

pa s obzirom na "rejting" koji ima sadasnja oporba nije to nikakakv problem srusit,,pa to moze sam i bez icije pomoci npr napravit cak i najnesposobniji politicar , drug stazic,,)))))) a s druge strane, vide "ljevaci" da je u euu trend desnih stranaka i sad bi i oni ,da ostanu "glavni" valjda svi unistili lijeve stranke i prebacili se u desno,,))))

VL
DU
Deleted user
12:28 15.09.2018.

..kad partija rodi retarde,nema naprvo,bernardiću rodija si se 5 miseci proje neg je umra diktator tito a baljezgaš o njemu i voliš ga više nego ćaću,uzalud fizika i fakultet..

VL
DU
Deleted user
11:51 15.09.2018.

Kod mene je sve jači i sve vjerojatniji razlog toga da svi žele vidjeti "hrvatsko čudo" nesposobno, traljavo, aljkavo i ideologizirano "novinarstvo" koje sebe gledao jedino ispravnim i nedodirljivim. To je doista "čudo" kakvog u svijetu nigdje nema.

VL
DS
ds
14:32 15.09.2018.

Steta Ivanisevicu sto tebe nitko nije ubio,bili bismo postedjeni ovakvog baljezganja.Svakakvih novinara ima,nezna se koji je gori,ali ti nisi za.pisati ni Zidne novine.

VL
CI
cicibela
12:40 15.09.2018.

I opozija i pozicija ruše sami sebe jer je forma pojela sadržaj. Došlo je vrijeme da se više ne lažemo jer ne postoji ni ljevica ni desnica, samo postoji podjela na suvereniste i globaliste.

VL
DU
Deleted user
12:51 15.09.2018.

Piše se o komunistima koji pomriješe sveudilj i ima ih u cijeloj Hrvatskoj manje do 1000 što u HDZ u što u mirovini. Dakle komunista nema!, pa koga onda ima mladih i mlađih geliptera koji ispuzaše ispod kamena u potrazi sa svojim uskim interesima. Nađoše mjesto u politici to ti je ono nenadj... ništa ne radiš, lupetaš bez veze, lažeš, pronevjeruješ, uništavaš, za tebe ne vrijedi zakon ni pravila, nemaš nikakve odgovornosti. To nisu niti ljevičari niti desničari to su rudimentalni ostaci ovog naroda koji isplivaše s ratom i poplavama te zagadiše cijelu Hrvatsku. Što sa "braniteljima" oni iz minkenske bojne zasješe na glavna mjesta, oni koji cipelariše svoje kamerade u istoj stranci (Đakić) su na čelu udruga. Oni koji su se oduvijek borili za svoje interese i svoju plaću (kad se nisu dovoljno iživili napljačkali naubijali i palili) odluče sve to naplatiti s troduplim kamatama od Hrvatske e to su DOMOLJUBI RVATINE. Fašizacija i NDH nostagija je u svom uzletu, samo se treba naći KONAČNO RJEŠENJE za hrvate koji se s njima ne slažu (klanje, vješanje i ubijanje mase s mitraljezima... zato se sve više hrvatski plaćenici naoružavaju), onda će na red doći židovi, romi i ostale nacije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.