Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveučilište u Zagrebu
Povratak na članak

Apel novinara 21 redakcije: Neka izborna sjednica Senata bude otvorena za javnost

'Ne možemo razumjeti strah Uprave Sveučilišta od javnosti i transparentnog praćenja procesa', stoji u apelu novinara iz 21 redakcije.

Komentari 5

DU
Deleted user
13:48 21.02.2018.

ovo je specijalni rat protiv hrvata i krovnog hrvatskog sveucilista....uzas......

VL
GU
Gustirna
14:36 21.02.2018.

Buduci su novinari javni radnici, ili preciznije drustveno politicki radnici u novinarstvu, jugomediji bi trebali bratati novinare javnim natjecajem a ne politickom pripadnoscu...

VL
BA
bakulušić
21:57 21.02.2018.

Nisu uspjeli srušiti Trumpa, ne će uspjeti srušiti Borasa, oštrica im je tupa, gube snagu i lovi ih panika. Nitko im više ne pridaje značaj. Svaka sila za vremena! Sto godina je ipak previše.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
13:47 21.02.2018.

Neda se Hercegovac.Tvrd je ko orah.

VL
FT
feel_the_coruption
13:53 21.02.2018.

Bahati i korumpirani profesori na fakultetima odgajaju bahate i korumpirane ljude i pripremaju ih za ulazak u stranke... Odmah se izdvajaju najljigaviji studenti, koji nemaju morala i obraza, a imaju neku inteligenciju...I tako radom raznih borasa nastaju razni jandrokovići, plenkovići, milanovići, sauche...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.