Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVEN IDENTITET

Ovo je muškarac koji je gurnuo ženu niz stepenice: pobjegao u Bugarsku, ima podeblji dosje

Svetoslav Stojkov
Foto: Screenshot TV Nova
16.12.2016.
u 16:39

Stojkov je navodno pobjegao natrag u svoju domovinu, zbog čega ga njemačke vlasti ne mogu goniti, pa će navodno tražiti izručenje

Otkriven je identitet muškarca čiji je brutalni napad na ženu u Berlinu šokirao javnost.

Otkriveno je da je muškarac koji je u listopadu ženu koja je silazila niz stepenice nogom udario u leđa, zbog čega je ona pala niz stepenice, 26-godišnji Bugarin Svetoslav Stojkov.

Stojkov je navodno pobjegao natrag u svoju domovinu, zbog čega ga njemačke vlasti ne mogu goniti, pa će navodno tražiti izručenje.

 

Snimka napada osvanula je na internetu i šokirala javnost. Bugarska TV Nova objavila je i fotografije Stojkova, izvještavajući kako u Bugarskoj ima podeblji kriminalni dosje. Trenutačno navodno živi u Varni, na obali Crnog mora. Novinari su razgovarali s roditeljima njegove supruge Cvetanke, s kojom ima troje djece.

– Ne znam za video. Nismo ga pogledali i ne želim ga gledati – rekla je Stojkovljeva punica Ibrijan.

>> Razbio nos 14-godišnjaku koji mu je maltretirao sina

>> Na autobusnom kolodvoru psovao i vrijeđao građane, pa potegao nož na zaštitara

Komentara 20

OB
ObrenM
16:55 16.12.2016.

Nikakove milosti prema njemu.Osuditi ga za pokusaj ubojstva.

MA
Majur
17:02 16.12.2016.

Žena je sigurno odbila njegovo primitivno upucavanje,a ego takvog krkana nije u stanju to prožvakati nego.....udarac u leđa za "popravljanje" taštine...odličan primjer frajera koji zaslužuje batine za duručak,ručak,večeru..

VE
veranverko
17:03 16.12.2016.

Takvim kretenima mesto je u zatvoru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije