Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovarsko izletište
Povratak na članak

Vukovarska ada otvorena za sve izletnike

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava istaknuo je kako je vukovarska ada ljeti najvredniji sadržaj grada

Komentari 4

Avatar Coldmachine
Coldmachine
18:04 05.07.2015.

Jupii ljudi, kad vec nemate posla mozete se kupat u pola cijene na adi, a kad ogladnite ima pucka kuhinja...nadam se da je koja otvorena! Bitno da je 100 mil. Kn utuceno u obnovu grada a nema se gdje mjesecno zaradit ni 2.000kn

VL
SI
Sittingbull
19:01 04.07.2015.

Ma gdje je on išao i što je bio prije nekoliko godina. Sve je ovo osmislio i dogovorio bivši SDP-ov gradonačelnik Željko Sabo, sviđalo se to nekome ili ne. Veliki posao svake godine odrađuje i ŠRD Dunav. Penava se kiti tuđim perjem. Potpisuje ugovore za projekte koje je netko drugi osmislio i osigurao sredstva. I još obmanjuje javnost o zapošljavanju.

VL
TH
thekurcula
00:02 05.07.2015.

A šta sad, recimo, da srpski policajci dođu na tu adu i napišu svima kazne od 2000 kuna, u dinarima, za ilegalni prelazak granice, kao što Hrvatska naplaćuje onom ludom Čehu zbog pristajanja na Liberland?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.