Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svečana promocija sveučilišnih prvostupnika Odjela za povijest

HKS
Foto: HKS
PR
Autor
PR članak
18.03.2014.
u 08:30

U subotu, 15. ožujka 2014. tijekom svečanog akademskog čina, na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, promovirana je prva generacija prvostupnika Odjela za povijest. Njih 31 primilo je prvostupničke diplome iz ruku rektora HKS-a prof. dr. sc. Željka Tanjića, a kao sjećanje na ovaj događaj od HKS-a su dobili i prigodni dar s likom zaštinika bl. Alojzija Stepinca, rad djelatnika HKS-a Stanka Pavkovića.

U prigodnom govoru, Veliki kancelar HKS-a zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić je čestitao prvostupnicima riječima: „Danas primate diplomu kao krunu svog dosadašnjeg studija od srca čestitam na uspjehu. Želim da vam današnje zajedništvo, čestitke i podrška sudionika ovog slavlja bude snažan poticaj za daljnji studij i produbljivanje znanja što ste ga stekli na Hrvatskom katoličkom sveučilištu kao njegovi prvi studenti”.

Hrvatsko katoličko sveučilište osnovano 3. lipnja 2006. godine, a nastava je započelo s akademskom godinom 2010./2011. Sveučilišni prvostupnici, koji su promovirani u subotu, prva su generacija studenata Odjela za povijest kao i prva generacija studenata na HKS-u uopće.

www.unicath.hr

Želite prijaviti greške?