Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN RAZLOG

Sve zbog salate: Četvorica muškaraca posvađala se s osobljem trgovine, intervenirala policija

Tržnica Dolac uoči blagdana
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
12.01.2023.
u 13:41

Tijekom svađe nogom je oštećena kvaka na hladnjaku sa salatama, priopćila je policija

Sve može postati razlog za svađu. Upravo to dokazuje i primjer iz Njemačke. Naime, policija je morala intervenirati u trgovini u Nordhausenu zbog žestoke svađe zbog salate.

Četvorica muškaraca, od kojih svaki ima oko 25 godina, došla su na odjel s gotovim salatama. Svaki od njih odabrao si je salatu te su je počeli jesti već u trgovini.

– Zaposlenici trgovine rekli su im kako to nije dopušteno i da salate moraju platiti. Tad je došlo do žestoke svađe između muškaraca i zaposlenika trgovine. Tijekom svađe nogom je oštećena kvaka na hladnjaku sa salatama – priopćila je policija u četvrtak, piše Fenix-magazin.

Materijalna šteta mjeri se u troznamenkastom iznosu. Policija nije otkrila jesu li muškarci uopće planirali platiti pojedenu salatu ni kakva ih kazna očekuje.

VIDEO: Hrvati osumnjičeni za trgovinu ljudima stigli pred sud u Zambiji

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
13:48 12.01.2023.

Kad si gladan nisi svoj 😂😂😂

SE
Serđo23
14:58 12.01.2023.

I Njemačka ima klošare koji donedavno nisu smjeli u Hrvatsku zbog besparice ! Ulaskom u Schengen i oni mogu na Jadran jer ih vise niko nista ne pita ! Kao i oni tako svaki kriminalac moze u Hrvatsku bez ikakve kontrole !Toloko o Schengenu !

Avatar | spremno zidam |
| spremno zidam |
14:59 12.01.2023.

Da se kladimo da su to tamnoputi “doktori i inzinjeri”….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije