Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za neke potrebni mjeseci
Povratak na članak

Novi problem u BiH: Migrantima je sve teže utvrditi identitet

Poseban problem pritom su migranti koji opetovano čine kaznena djela.

Komentari 10

Avatar nekakav
nekakav
12:21 06.12.2019.

ispada da nitko ništa ne može. proglasiti ih sve teroristima i opaliti im kaznu do 10 godina zatvora minimalno. to će veliku većinu odbiti u samom naumu da idu kroz hrvatsku, a one kojih se dočepamo čeka lepoglava., jako brzo će oni progovoriti i reći svoj pravi identitet, pa nam onda neće biti problem ih nekako dostaviti u siriju, afganistan, pakistan. samo volje treba imati, rješenja ima. i ne vidim razloga uopće se time zamarati i u glavi vrtiti neka 'ljudska' prava. oni koji na tome jašu imaju divnu priliku udati/oženiti se njima... ako je njima dobro, nama još ljepše!

VL
PR
prigorka
13:00 06.12.2019.

poslati nazad od kuda su dosli

VL
AA
aabbcc
12:52 06.12.2019.

Svi koji su pobjegli iz zatvora ne mogu imati osobne dokumente i treba ih drzati u zatvoru dok ne stignu dokumenti iz mjesta gdje su pobjegli.

VL
ST
stric7
14:37 06.12.2019.

.. . lagano ih transportirajte preko srpske granice ... možete i u četveroredu što se mene tiče...

VL
LA
lazovcina
16:01 07.12.2019.

Nisu oni granicu presli legalno, dakle oni su kriminalci , a za kriminalce, zna se corkoslavija. Sakupite par stotina tisuca ljubitelja zapada u corku, pa trazite lovu od EU za njihovo zbrinjavanje uz prijetnju da ce te ih sve pustit u EU, ako ne dobijete lovu.

VL
Avatar Matteo1212
Matteo1212
15:00 06.12.2019.

Za deportaciju garavih van granica države nije potrebno znati detalje, dovoljno je prepratiti ih do granice i natjerati da napuste državni teritorij-za one koji se opiru (i njihove pomagače) postoji vaspitna palica i za to obučena interventna policija...sve se može, samo treba imati volje

VL
NE
Nepokolebljiv
17:28 06.12.2019.

Tko nema vrlo uvjerljivu identifikaciju mora najprije u zatvor turskog tipa, platiti 100-tinjak eura troskova, dati uzorak za DNK, biometrijsku snimku, otiske prstiju, pa to poslati u Interpol i CIA pa kada se potvrdi da nije kriminalac ili terorist ce se vidjeti sta s tipom.

VL
TO
Toni66
11:57 07.12.2019.

Novi problem u BiH: Migrantima je sve teže utvrditi identitet Poseban problem pritom su migranti koji opetovano čine kaznena djela. Pogotovo ako su oni koji su za to slabije plačeni i jako često koriste mnogo aslkohola i na radnom mjestu ..... Bolesna propaganda bolesnoga balkanskoga društava . a tko je gori migranti ili Srbi ? MIgranti nas nisu ubili koliko ono 13 ili 15000 se priča od strane susjeda Srba ! ali su oni izbjegkuce najdori od gorih jerne podnose ne žele da ih se ne drži u blatu u šumi na zimi u balkaniji a druge su primili jer su uspijeli što su bili uporniji i što je odluka bolesnika u centru moči -EU-a u tom trenutku bila takova ... kod jedne babaetine ; A sada je na redu zlostavljanje i maltretiranje i ubijanje mlačenje oplačaknih izgladnjelih putnika perema našoj EU-demonraciji !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.