Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je nezasitan
Povratak na članak

Sve Titove žene: Četiri puta se ženio i imao više ljubavnica

Kada se govori o Titovim ženama u oči upada i činjenica da nije imao nikakvih predrasuda. Njegove žene bile su Njemice, Ruskinje, Slovenke, Srpkinje, Hrvatice…

Komentari 43

MA
Mario100
08:23 08.03.2013.

Kao i svaki diktator...imao je harem...i živio život po svom!..ljubomoran sam na tebe Tito

VL
OB
-obrisani-
15:10 08.03.2013.

Tito je stvorio generaciju zaduženih i gladnih !

VL
MA
malena27
07:41 08.03.2013.

Licemjer !!!Kako inace nazvati covjeka koji je zagovarao besklasno drusvo,a u kojem se on sam ponasao i imao ovlasti sultana. 25. siječnja 2006. u Strasbourgu parlamentarna skupštine u Vijeća Europe snažno osuđuje zločine komunizma. Zastupnici su osudili zločine. ' ... ' ... Vijeće parlamentarne skupštine Europe danas je osudilo masovna kršenja ljudskih prava od strane totalitarnih komunističkih režima te izrazilo sućut, razumijevanje i priznanje žrtvama tih zločina.

VL
GO
google385
23:58 07.03.2013.

bio je veliki foler

VL
OB
-obrisani-
10:33 08.03.2013.

Nisi u pravu, stoga pročitaj što je o Titu napisao Tepavac. - 08.03.2013. u 10:07h patria je napisao/la: Kao što je postupao sa svojim ženama, tako se isto odnosio i prema svojim često dugogodišnjim i odanim suradnicima čim bi naa bilo koji način osjetio da su mu zbog nih opravdano ili ne na neki način osobna pozicija ili daljnje napredovanje ugroženi. Rješavao ih se hladnokrvno i bez imalo oklijevanja, često se služeći licemjernim lažima i podvalama, što je mnoge odvelo i u smrt i na dugogodišnje robije i koštalo mnogih uništenih života. Uostalom tako se odnosio i prema svima koji su stajali na putu njegovim ambicijama i na putu učvršćenja njegove osobne komunističke diktature, pa makar to bio i njegov vlastiti narod. Taj čovjek je bio odan samo sebi i svome osobnom probitku, poziciji i samopromociji, za druge nije imao nikakve iskrene odanosti.

VL
Avatar kravata
kravata
07:41 08.03.2013.

Tito imao više žena više ljubavnica vladao sa više naroda, da bi vladao izdao svoj narod koji se nikada ni brojčano ni teritorijano neče oporavit.

VL
NE
neki
08:23 08.03.2013.

Brozova druga vjenčana supruga, Ana König pod pseudonimom “Lucija Bauer”, strijeljana je od voda smrti tajne policije NKVD u Moskvi. Josip Broz se svoje vlastite vjenčane supruge pred svojim gazdama u Kremlju PISMENO odrekao, i zbog karijere. Pronađeno je njegovo izdajničko pismo NKVD-u i objavljeno u jednoj od knjiga koje su izašle nedavno, mislim baš u ediciji Večernjeg lista.

VL
HR
Hroboatos
11:48 08.03.2013.

Broz je nešto kao mekša i lokalna verzija Staljina: iskusni politički gangster, istodobno značajan državnik i zločinac. Životno djelo mu je propalo, no ostavilo je posljedke u razgraničenju država i naroda.

VL
AM
Axis Mundi
13:01 08.03.2013.

takav "rasni bik" pa da nije imao predrasuda? hm, čudno...obično ih, naime, "nezasitni" imaju (prevrćem očima). koje gluposti. osim toga, dokle ćemo biti informirani o njegovim (tko god on bio), ljubavnim umijećima?

VL
KU
Kurtalj
12:58 08.03.2013.

Znam da će i ovo biti izbrisano. Netko tvrdi da je ministar Grčić bio dobrovoljac na barikadama sa Simom Dubajićem. Daj odmah izbriši,požuri.

VL
OB
-obrisani-
13:30 08.03.2013.

Blago li se društvu koje masovnog zločinca i diktatora promatra kroz prizmu nezasitnog zavodnika?!?! koji je eto i svoje "ljubavi" poslao u smrt.To je društvo "civilizirano" i "senzibilizirano humanošću " na nivou primata.

VL
PA
patria
10:07 08.03.2013.

Kao što je postupao sa svojim ženama, tako se isto odnosio i prema svojim često dugogodišnjim i odanim suradnicima čim bi na bilo koji način osjetio da su mu zbog nih opravdano ili ne na neki način osobna pozicija ili daljnje napredovanje ugroženi. Rješavao ih se hladnokrvno i bez imalo oklijevanja, često se služeći licemjernim lažima i podvalama, što je mnoge odvelo i u smrt i na dugogodišnje robije i koštalo mnogih uništenih života. Uostalom tako se odnosio i prema svima koji su stajali na putu njegovim ambicijama i na putu učvršćenja njegove osobne komunističke diktature, pa makar to bio i njegov vlastiti narod. Taj čovjek je bio odan samo sebi i svome osobnom probitku, poziciji i samopromociji, za druge nije imao nikakve iskrene odanosti.

VL
Avatar GERO2
GERO2
12:24 08.03.2013.

Za mene je bio i ostao samo zlocinac koji je imao puno toga na dusi.

VL
SA
Savjest
10:48 08.03.2013.

Prema nekim izvorima Josip Broz (ako je to stvarno bio) za vrijeme I. svjetskog rata kao zarobljenik bio je kod neke obitelji u Sibiru gdje su ga dvije odrasle kćeri učile svirati klavir, a za nagradu njima, on se jedne noći iskrao i napustio ih, kako one ne bi ograničile njegovu buduću karijeru. No nitko nikada i nigdje nije zapisao da je on svirao i orgulje, a postojao je bar jedan svjedok za to koji ga je slušao kako svira na orguljama u šibenskoj katedrali. Oba ova podatka, a naročito drugi, temelj su sumnje da je on bio Josip Broz, bravar Zbog toga bi svaki ozbiljan povijesni rad o Titu, ili ljudima koji su stajali iza tog imena, trebao uključiti i DNK istraživanje o njegovoj osobi.

VL
CR
cro4ever
12:31 08.03.2013.

Moralna vertikala SDP-a !!! Zbog ovakovih tipova se mijenja vjeronauk i uvodi novi pogled na seksualni odgoj !!!

VL
OG
Oger
12:13 08.03.2013.

Kak' bi se iz ovdje prezentirane tracerske fantazije komentatora dalo napraviti super sund roman!

VL
OB
-obrisani-
11:32 08.03.2013.

Ma bilo bi interesantnije i u skladu s novom Regionskom modom da se u članku dalo pozornosti Bravarovim vezama s muškim dijelom populacije.Mislim da bi obrađivanje tog dijela Bravarih sklonosti moglo dovesti do razumijevanja gay paradisanja i ostalog programa nove KP Kukuriku.

VL
IM
Immanuell
12:24 08.03.2013.

@admine, još jednom si pokazao tko si. Nevjerojatno, napisao sam samo da Tita treba gledati u kontekstu vremena, to je vrijeme čvrste ruke nakon II svj. rata, kad su se ljudi koje danas kroz prizmu sadašnjih naočala gledamo kao diktatore pojavili u masovnom broju po svijetu. Ali, nema veze. Činjenice stoje, tito je bio izuzetno odlučan, hrabar i pametan čovjek. Nije se bojao zauzeti za druge, a naklonost ljudima svih rasa i nacija pokazao je i svojim nastupima u UN - u, te na konferencijama Organizacije Nesvrstanih, čiji je temelj upravo on i udario. Jugoslavija se iz siromašne nepismene zemlje u 40 godina preobrazila u zemlju na ulazu u društvo razvijenih, pilo se, jelo, radilo, slavilo, je.alo bez kretenskih primisli o naciji i vjeri, išlo se dostojanstveno u mirovinu. Bilo je periodičkih problema s nestašicama, ali nikad materijalno nije bilo na prvom mjestu jer su plaće bile kako spada. Drago mi je da se u ovom članku vidi i da je bio muškarac od formata.

VL
KA
kajinx
12:53 08.03.2013.

Bilo bi dobro da Vrdoljak snimi film o titu. Samo nam to fali.

VL
CV
crna vrana
14:52 08.03.2013.

08.03.2013. u 14:18h valsimot je napisao/la: Da je živ danas bi imal 121 godinu prije 102 godine je bio radnik Deimlera u njemačkoj za to danas dobiva njegova udovica penziju, njgov istomišljnik Karlovački a ne zagorski joža ima mladu ženu koja ako je posluži zdravlje može još 50 godina uživat penziju i koštat državu koju je izdao u dva rata. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Viš, kulike on nas još košta . Rumunji su pametnejši, oni su onog svog i ženu mu lepo strelili u dvorišću i rešili se dodatnih troškof.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.