Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Sve tajne CERN-a: Naši reporteri u središtu europske znanosti u Ženevi

U golemim laboratorijima svjetski znanstvenici, među kojima su i hrvatski, stvaraju uvjete za postanak svemira.

Komentari 7

OB
ObrenM
07:45 24.11.2018.

Toliko bolesti i siromastva,a oni traze "bozju cesticu" i igraju se sa buducnosti zemlje.Ovi su korisni kao cijenjeni studenti filozofije.

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
23:04 23.11.2018.

Kad znaš da ništa ne znaš je spoznaja i mudrost. Ove Boson mutikaše nakon potrošnih milijarda i milijarda iznađoše da je nepoznato ništa preduvjet svemu. To im govore besplatno već tisućljećama mistici svih religija. Skup umišljenih snobova i jadnika.

VL
RM
ruzica_mario
08:22 24.11.2018.

znam da nista neznam..tako i ovi prodavaci magle iz cern-a

VL
DO
dolcemente
22:48 23.11.2018.

Jadnici ovi cekaju da ih prime u CERN, a Yugoslavija udrila temelje CERN-u, zajedno sa nekoliko stranih drzava. Mi smo bili utemeljitelj naucnog instituta CERN-a, koliko je svijet drzao do nas i do nasih naucenjaka, a ove jos nije ni primilo na spisak.

VL
Avatar Britanitta
Britanitta
00:46 24.11.2018.

Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top

VL
NO
nogogaz
10:22 24.11.2018.

Normalno da balkanski mentalitet ne kapira fiziku koju domoljubi cak nazivaju filozofija. Ali svaka cast pojedincima iz lipe nase koji su i podrskom Slovenije nesto doprinjeli lipoj našoj i svitu. Ponosim se tim ljudima kao fomoljubi recimo kolindom....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.