Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Sve što sam imao za reći u vezi moje imovinske kartice rekao sam Povjerenstvu'

Na molbu novinara da komentira napise kako je jedan od stanova prodao po većoj cijeni od vrijednosti navedene u imovinskoj kartici, Tolušić je ponovio kako će se o onome što se tiče njegovih nekretnina očitovati nadležno Povjerenstvo
31. svibnja 2019. u 13:20 5 komentara 222 prikaza
Tomislav Tolušić
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić u petak nije želio komentirati nove medijske napise da je navodno smanjivao vrijednost stanova u svojoj imovinskoj kartici, te istaknuo kako je sve što je imao za reći u vezi toga rekao Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa.

Ministri Marić i Tolušić o Nacionalnom programu reformi rok od 15 dana Tolušić ispravio 'nepreciznosti' u kartici: Očitovat ću se Povjerenstvu

Tijekom otvorenja Sajma poljoprivredne mehanizacije "Osijek Farm Show" Tolušić je, na pitanje novinara, o medijskim napisima da je u imovinskoj kartici smanjivao vrijednost svojih stanova u Zagrebu, rekao da "uopće ne bi komentirao takve špekulacije".

"Sve što sam imao za reći u vezi moje imovinske kartice rekao sam Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa, i ono je mjerodavno da o tome odlučuje", istaknuo je Tolušić.

Goran Marić Nepravilnosti u kartici? Marić o prešućenoj kući: Doći će vrijeme kada ću ja govoriti

Na molbu novinara da komentira napise kako je jedan od stanova prodao po većoj cijeni od vrijednosti navedene u imovinskoj kartici, Tolušić je ponovio kako će se o onome što se tiče njegovih nekretnina očitovati nadležno Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa, a i on njima.

"Sve smo uredno predali Povjerenstvu, kada govorim o stvarima koje to povjerenstvo treba riješavati", dodao je Tolušić.

Video: Obiteljska kuća ministra Tomislava Tolušića u Virovitici

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
a
Jadranom bez daha
Argonauti u sedam dana preveslali 650 kilometara hrvatske obale
  • Avatar Becarina
    Becarina:

    Sposoban i dobar ministar, takvi uvijek imaju strvinare protiv sebe.

  • vadis:

    Tolusic je lopov kao dobar dio HDZ. Sanader, Vidosevic, Cobankovic, Kalmeta, Livakovic i cijela plejada kriminalaca, listi nema kraja. Zalosno je to moj narode!