Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sve spremno za vukovarski Bonofest 2013.

Vukovarski festival duhovne glazbe Bonofest 2013. održava se 4. svibnja u crkvi sv. Filipa i Jakova i Pastoralnom centru sv. Bono.
12. travnja 2013. u 13:50 0 komentara 1 prikaza
marija i ivana husar
Foto: Petar Glebov/Pixsell

Pripreme za ovogodišnji vukovarski festival duhovne glazbe Bonofest 2013. su u završnoj fazi te su već odabrane i pjesme koje će se izvoditi na festivalu koji se održava 4. svibnja u crkvi sv. Filipa i Jakova i Pastoralnom centru sv. Bono.

Prema najavama predsjednika Organizacijskog odbora fra Ivice Jagodića ove godine biti će izvedeno 25 novih autorskih skladbi.

- I na ovome festivalu želja nam je da se mladi međusobno upoznaju i zbliže, te da jedni drugima budu poticaj u stvaranju što kvalitetnije hrvatske duhovne glazbe, stoga smo u tu svrhu i pripremili takav program - rekao je fra Jagodić.

Organizatori navode da će u okviru programa biti organizirane i radionice na četiri teme i to teksta, glazbe, aranžmana i interpretacije. Navedene radionice voditi će Goran Kovačić, Saša Miočić, Ivana i Marija Husar i Josipa Dević.

>>Glazbena škola seli u prostore koje godinama koristi Konzulat Srbije

Elipso

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.