Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antikorupcijsko vijeće
Povratak na članak

'Sve imovinske kartice, pa i sudačke, treba objaviti na jednom mjestu'

Treba prihvatiti kontrolu svih imovinskih kartica, koje trebaju davati i suci, jer tu itekako treba nadzor javnosti, kazao je Peđa Grbin

Komentari 4

BA
balic
14:13 17.02.2015.

Ma mozete ih svi izvjesit ne znam gdje kad svoje imovinsko stanje svi lazirate.. od prosjaka do milijardera u samo dva mandata dosta nam je takvih postenjacina u Hrvatskoj..

VL
TA
tamanitelj
14:19 17.02.2015.

Opet ovaj od 150 kila ,, najvveći pravni stručnjak u SDP u

VL
DU
Deleted user
16:12 17.02.2015.

tko jos te podatke iz imovinskih kartica smatra istinitim....bacim jedan stan na brata, drugi na sogoricu...kes u svic banku, apartman na kcer i sina....nesto u "nase" banke a zivim od 20 tisuca na mjesec.....taman mi je da izdrzim do prvog

VL
MX
MXLCLGTG
18:01 17.02.2015.

Imovinska kartica sredstvo za prikrivanje imovine koju su stekli na nezakonit nacin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.