Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO MU JE PALO NA PAMET

Svašta kradu, ali ovaj drski lopov okoristio se i u vrtu usred dana!

23.06.2019.
u 07:50

Bez imalo okretanja oko sebe ili straha, jednostavno je odšetao s ukradenim plijenom kao da se ništa neobično nije dogodilo.

Da nekima stvarno zaista može svašta pasti na pamet pokazala je i snimka krađe objavljena na portalu LiveLeak. 

Naime, drski je lopov usred bijela dana došetao do malog vrta pred obiteljskom kućom i kao da to radi svaki dan, čučnuo i u nekoliko sekundi iščupao drvce koje je bilo zasađeno u vrtu.

Bez imalo okretanja oko sebe ili straha, jednostavno je odšetao s ukradenim plijenom kao da se ništa neobično nije dogodilo. Pogledajte video...

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tračalo
Tračalo
05:22 24.06.2019.

Vlasnik drveta je kriv jer neda lopovoom psu da piša po drvetu u svojem vrtu.

ST
stefj
09:33 23.06.2019.

Da, tako je i kod nas. Mojima na vikendici u Novalji svaku zimu domaći i/ili "susjedi" iskopaju sve biljke koje zasade. One malo skuplje, naravno... Još jedino ne znam da li se te biljke odšeću natrag u rasadnik, koji tako dobro obnovi ponudu svake zime ili direktno u nečiji vrt...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije