Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Krstičević:
Povratak na članak

'Svakome će se dogoditi 'Oluja' tko se usudi napraviti nešto loše protiv Hrvatske'

Ministar obrane istaknuo je da je Hrvatska vojska uvijek bila moćna, respektabilna, poštovana

Komentari 47

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
11:18 29.05.2019.

Na staroj slavi i lovorikima ne zivi. 21. je stoljece i davno je vec proslo ono; boj ne bije svjetlo oruzje nego srce u junaka", Srce u junaka u vec dugo nije dovoljno.Stanje sa tehnikom HV vjerojatno je malo kome nepoznato. Pogotovo HRZ. Osim aviona takvih kakvi jesu, sigurno je poznata i cinjenica da mi imamao samo protuzracnu obranu za niskoletece avione. Za avione na srednjim i velikim visinama nista, o raketama da i ne govorimo. Godisnja spremnost Mig-ova 21 -30%, ( a kad ce stici noviji, pitaj Boga) novijih helikoptera Mi-171s oko 50- 60 %, a kod starijih Mi-8 40-50%, Stanje radarskih sistema, sistema za elektronsko ratovanje i ometanje se ni ne spominje, stanje obucenosti ljudstva za rukovanje time, pitaj Boga. O stanju tehnike u ostalim djelovima HV dovoljno govori sljedece; Godisnja spremnost tenkova 30 do 40%, oklopnjaka -50-60%, HRM oko 50%,,,, MORH-a na sudovima vodi oko 4000 radnih sporova, od kojih polovica otpada na potrazivanja zaposlenika koja bi mogla kostati preko 100-tinjak milijuna kuna.,,,,,,,,To su podaci do kojih je moguce doci, a pravo stanje opet; opet Bog te pitaj. Da li ti to lici na mocnu, i respektabilnu vojsku, koja je jamac sigurnosti RH? ,

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
11:09 29.05.2019.

Pravo zbori general. Hrvatska Vojska , je najveca, najmocnija, najrespektabilnija, i najpostovanija oruzana sila,,,,,,,, na teritoriju Hrvatske!

VL
JO
Joker007
11:08 29.05.2019.

Mexicki karteli su jaci od sve i jedne europske vojske. Toliko.

VL
ZD
zdip
11:09 29.05.2019.

kakav je to idiot

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
11:36 29.05.2019.

Pretvorba i privatizacija je napad na Hrvatski narod ?

VL
MX
Mister X
11:58 29.05.2019.

Ja sam uvjeren sad kad su ćuli tu prijetnju o oluji to im je natjeralo strah u kosti i u srž da se neće tako brzo smiriti . Sjetimo se kako su kukavice izgubili rat protiv Amerike i koliko ono ono 39 zapadnjačkih savezničkih država NATO saveznika . Koji su potom nakon slavne pobjede nad Srbijom osvojili Kosovo i Metohiju , i to smo nakon 2 mjeseca bombardiranja i više stotina Milliardi dolara štete na nanesen njihovom neprijatelju ( od strane cijelog zapada koji ih napada !) . Naravno i kapitulacija i veselje kod NATO - nad još jednom pobjedom za redom - to uglavnom zbog rasturanja civilnih objekta mostova željeznice električnu centralu TV postaje ambasade konačno pobijedili u tom slavnom ratu sa najmodernijom tehnologijom . Miloševića koji je "umro" u zatvoru, znamo i to a nisu dali da neutralni svjetski i Ruski stručnjak obavi pregled uzroka smrti … Prema tome naravno da im nije svejedno kad im se obratimo tim zlim Srbima jer oni su dobro upoznali nas i naše prijatelje i saveznike …. A mi znamo da on i nemaju nikoga na svijetu na ovome planetu .... Tako mi dođe da razmišljam neutralno i realno a sad kome se to ne dopada neka me ispravi i kaže evo to nje baš tako realno istinito !!!!

VL
Avatar Ayatollah of Rocknrolla
Ayatollah of Rocknrolla
13:08 29.05.2019.

Srbi najbolje pamte poraze na tudjem teritoriju. Oluja im je ostavila jaci dojam od bitke na Kosovu. Ali nazalost izgleda nista iz poraza ne uce, stalno hoce jos, pravi mazohisti.

VL
RO
Rope22
11:00 29.05.2019.

Tako je, generale.

VL
Avatar Tigar63
Tigar63
17:53 29.05.2019.

Krsto ne trkeljaj , izgleda da je i tebi plenki isprao mozak.

VL
AE
a e
12:28 29.05.2019.

John Rambo

VL
MX
Mister X
11:14 29.05.2019.

Samo obična razmišljnja na "svakome će se dogoditi oluja" ! Kako smo u NATO svezu svi a jedina država pokraj nas koja nije (još) je Srbija pa potom je ta "prijetnja", opomena, upozorenje je upućeno na njenu adresu . Iakoesu . Iako svi koji su prošli barem 4 godine osnovne te se tako iškolovali ; znamo da Hrvatska i Srbija nikada u prošlosti u povijesti nisu ratovale jedna protiv druge . Istina da je bilo klanja sranja JNA , ustaše četnici dobrovoljci i kojekakvi zloćina klanja logora i ratnog profiterstva ( Sanader - ne smo to i za strašni državni udar još nije osuđen ) Svega je bilo tu nema dvojbe . Dobrovoljci iz Srbije pričaju idu u pomoć ne zaklanom Srpskom narodu u Hrvatsku u pomoć !!??? iiiii ....Ali jedna država protiv druge države oficijelni rat vodila nije , ne postoji -priznanje..rata - Vani i na zapadu to se gleda kao građanski rat uglavnom seljaka i to protiv seljačina ..Naravno udomaćen je izraz branitelji a na drugoj strani branioci . Zna se ne priča se... Bilo kako bilo kad nam stigne super skupa eskadrila i super vidljivih od strane Srbije F16 za a njima nadnaravno stižu nove rakete s400 jer one stare rakete su potrošili na Američke nevidljive .

VL
PO
pointmaker
19:24 04.08.2019.

daj smirite strasti više. ne bahatite se nego budite zahvalni što je bilo malo žrtava. srbi su pobjegli halo!! knin nije branjen uopće....

VL
Avatar ZLO
ZLO
20:20 29.05.2019.

Tako je brale, spremajmo bojne za Ruje... srbe ćemo onako usput na proputovanju. Mi Hrvati moramo biti zahvalni dragom Bogu da za ministra odbrane imamo ovakvog intelektualnog giganta, vizionara i nadasve istiskong domoljuba!

VL
ZA
zagabria2
20:52 04.08.2019.

Tako je generale, svaka ti je na mjestu! Pravi čovjek na pravom mjestu.

VL
Avatar Poturica
Poturica
21:57 04.08.2019.

Bivsi pitomac i oficir JNA. Zakleo se jednoj vosci i drzavi a onda preso u drugu prvom prilikom. To se u civilizovanim zemljama zove izdaja i zna se koja je presuda

VL
PI
Picgauer
13:40 29.05.2019.

Tako je generale. Znaju oni to dobro ali ako bas zele pitat cemo ih jel smijemo. (isto kao i prosli put).

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:16 29.05.2019.

Direkt nije sve u veličini, ima ljudi koji su zadovoljniji u svojoj puno manjoj zemlji no ipak " svojoj "

VL
PI
Picgauer
13:40 29.05.2019.

Tako je generale. Znaju oni to dobro ali ako bas zele pitat cemo ih jel smijemo. (isto kao i prosli put).

VL
FE
fefellerunt
21:16 29.05.2019.

Krstičeviću kome držiš ove govore? Gomili smeća , velika većina u ovoj državi, ionako nije nimalo stalo ni do države ni do vojske , oni se vojske sjete ako im se ugroze njihovi beskorisni životi ili da hrvatice dođu uu u situaciju da dadnu neprijateljskom vojniku džabe . Što se tiče snage HV-a , ono nije ni na pola od HV-a '95 i ti to dobro znaš i po pitanju obuke, opreme i brojnog stanja, jedino đšto je dobro za vojnike da su im znatno povećane plaće i naknade , odnosno dobivaju basnoslovne odštete jer su u GS i MORH-u radili VSS kadrovi bez ikakvog znanja . daj organiziraj jednu vježbu na razini vojnih operacija HV-a iz rata npr: Ljeto , bljesak ili una bar sa upola manjim snagama

VL
DI
Direkt
10:31 29.05.2019.

Mnogi se sjećaju Tita u ovoj malenoj zemlji, sjećaju ga se i u onoj bivšoj Jugi, nekoliko puta većoj, koja je također bila naša, nekad. Sad ni ova naša Hrvatska nije naša, kako stvari stoje.Čini se da nemamo kontrolni paket dionica ni na vlastitu zemlju, domovinu iliti državu, da se izrazim riječima Agrokorovih menadžera. Sve su to ”domoljubi” poput Damira proćerdali. Ipak,Hvala braći Kinezima: kanonizirat će Tita. Bit će para!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.