Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVOTOK SVJETSKE TRGOVINE
Povratak na članak

Svakodnevni život čovječanstva ovisi o pet morskih prolaza

Više od 80 posto svjetske trgovine danas se odvija brodovima, navodi Svjetska trgovinska organizacija

Komentari 5

PR
prokurator
14:10 01.04.2021.

svakodnevna dostava kineskog bofla i zasipanja svijeta plastičnim česticama ovisi od 5 morskih prolaza...

VL
DU
Deleted user
10:19 01.04.2021.

Pokrenuti proizvodnju u Europi problem rješen

VL
PR
prokurator
14:11 01.04.2021.

brod se zaglavio u suezu - aliexpress pred bankrotom

VL
MX
Mister X
09:48 01.04.2021.

Kada jaki se odluće za sankcije da neposlušne slabe ikzgladnjuju kao S Koreju i kad im opale snkcije . ( svko tko je pismeni zna da su snkcije Japanu dojadile i da je izlaza vidio u smodbrani napadom Japana na na Ameriku !) tako se i tu steže obruć i cijeli demokraski s vijet je jako pametan i postaje sve pametniji zna da je Putin ubojica i da bi bio red da ga se kažnjava; pokuša izgladnjivati poput nemočnog narod a S Koreje .. Atomski rat nije pitnje dali će ga biti pitanje ostaje samo kada ... Narvno da Japanci i nihovi generali nisu računali da će moći do Amerike doći i pobjediti ih . Ali izlaza nisu imali; Danas rakete jako dleko lete jako su učinkovite Atomske pa samo ako 2% ili 3% pogodi i eksplodira katastrofa za destine možda istotine miljuna je smrtonosna .... No kad krene ne,a razloga da se ne ispuca sve ako je ikako moguće . Pa i stem mrtve ruke ako profunkcionira je rezultat mudre vrhunske svjetske politike . da kad nema sukoba ni potrebe evo ti jadnioga Nevaljalnoga boli nga noga u zatvoru a lažu da se niko o tome ne brine samo cijeli zapad... trpi li trpi to zlo........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.