Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoće li izumrijeti

Svakih 15 minuta u Africi ubiju po jednog slona

Four-week-old elephant Anjuli plays in the sand in Hagenbeck Zoo in Hamburg, northern Germany August  12, 2015. REUTERS/Fabian Bimmer
Foto: Reuters/PIXSELL
12.08.2015.
u 20:41

Konzervacionisti tvrde kako svakog dana u Africi nasilnom smrću umre 96 slonova

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
12:38 13.08.2015.

strašno. ali i mi smo recimo turopoljsko govedo istrijebili,. ni vukova ni medvjeda nema na medvednici. kako to, da nisu otišli kao i srbi nakon oluje, a? ajmo se još malo prenemagati nad tužnom sudbinom slonova, nojeva, tigrova, lavova. engleziglezi su u indiji pobili stotine tisuća tigrova, kao veliki lovci. a africi i dandanas se ubijaju životinje iz sporta, hira, i obijesti, naravno. i nestat će bijeli nosorog, kao i tigrovi, lavovi, majmuni, planinske gorile. najlakše bi bilo optuživati i osuđivati afrikance. al da nitko ne želi tu robu, ne bi to ni radili, jel tako? uvođenje smrtne kazne, oduzimanje kompletne imovina kod onog kod kojeg se nađe slonovača, tigrova koža i slični elementi luksuza, pa bude malo bolje. i naravno, sankcije zemljama koje to ne kažnjavaju. eto, japan, ta visokorazvijena zemlja, godišnje ubije tisuće kitova, za znanstvena istraživanja. meso naravno završi na tržnici, tj. u želucima. vjerojatno se ta istraživanja odnose na prehrambene navike japanaca... licemjerju nema kraja.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
21:05 12.08.2015.

i CNN je objavio vijest - breaking news iz kine - ogromna eksplozija u lučkom gradu Tianjin, snimka prikazuje veliku eksploziju i onda par sekundi sa zakašnjenjem obara snimatelja na tlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije