Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mowgli je stvaran

Djevojčica iz džungle. Najbolji prijatelj joj je slon

džungla
Screen shot Youtube
09.06.2013.
u 10:28

Najbolji prijatelj joj je slon. Bez straha se igrala s leopardom. Zovu je "djevojčica koja razgovara sa životinjama"

Tippi Benjamine Okanti Degre je prvih deset godina života provela u Africi. Sprijateljila se sa životinjama. Slon joj je bio najbolji prijatelj i zvala ga je bratom. Jahala je na noju. Igrala se s leopardom... Kao da gledamo film a ne stvarni život jedne djevojčice. Zvali su je "djevojčica koja može razgovarati sa životinjama". Nedavno je objavljena i knjiga fotografija ove nevjerojatne životne priče sada 23-godišnje Tippi.

Tippi se rodila u Namibiji gdje su njezini roditelji Sylvie Robert i Alain Degre radili kao fotografi. Proputovali su Bocvanu, Zimbabve i Južnu Afriku. Tippi danas ima 23 godine, živi u Francuskoj i studira kinematografiju.

Njezinu majku brinuli su nesvakidašnji problemi, poput onog hoće li majmun ukrasti pelene njezine kćeri, ili to što se druži s najvećom živućom kopnenom životinjom.

- Jednom se fotografirala s mladunčetom lava Mufasa koji joj je sisao palac. Nekoliko godina nakon toga smo posjetili Mufasu. Bio je ogroman. Prijateljski je repom "počešljao" Tippi. Skoro ju je srušio, morala sam je odvući, ali to nije bilo lako - kaže Sylvie. No priznaje i kako je Tippi imala dva manja incidenta. Jednom ju je za nos ugrizao merkat, a jednom joj je majmun počupao za kosu jer je bio ljubomoran.

Sylvie kaže kako Tippi danas jako nedostaju životinje.

- Živimo u stanu i nemamo prostora za psa. Zato imamo papigicu. Tippi ju obožava. Papiga ju posvuda slijedi. Često sjedi na njezinoj glavi ili zaspi na njezinom ramenu - kaže Sylvie. Za svoju kći kaže da je njezina priča kao Mowglijeva, samo što je njezina istinita.

>>Pitbulica ostala bez svog legla pa usvojila shih tzu štence

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije