Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko ga je prijavio?

Svađa: Kome pripada 1,2 mil.$ nagrade za ubojicu policajca?

christopher dorner
Reuters/PIXSELL
22.03.2013.
u 14:12

Zahtjev za nagradni fond za hvatanje odmetnutog policajca Christophera Dornera dosad su predale dvije stranke, no one navodno nisu jedine koje imaju pravo na to

Nedolična svađa izbila je oko toga kome bi trebala pripasti nagrada vrijedna 1,2 milijuna dolara za hvatanje ubojice policajaca Christophera Dornera u Los Angelesu.

Zahtjev za nagradni fond dosad su predale dvije stranke, no one navodno nisu jedine koje imaju pravo na to. Riječ je o Karen i Jimu Reynoldsu, paru kojeg je Dorner zavezao u njihovoj kolibi, te o čuvaru vikendaškog naselja Ricku Heltebrakeu, napominje SKY News. Svi oni nazvali su policiju te prijavili da se Dorner krije u njihovu naselju nakon čega ga je policija opkolila te ubila.

Bivši policajac Dorner ranije je ubio četvero ljudi, od kojih dvoje policajaca. Prijetio je da će ubijati i dalje pa je u Los Angelesu pokrenuta opsežna potraga te ponuđena navedena nagrada onome tko otkrije njegovu lokaciju. Prije odlaska u planine, Dorner je hladnokrvno ubio još tri osobe, kćer bivšeg policijskog kapetana, njezina zaručnika i još jednog policajca.

Dok se odvjetnici Reynoldsovih i Heltebrakea u javnosti prepucavaju tko je zaslužniji za Dornerovo prijavljivanje policiji, šef losangeleske policije kazao je da će se odvagnuti svi argumenti i odluka o najzaslužnijem donijeti do sredine travnja.

>>Nakon deset dana potjere ubijen bivši policajac koji je ubijao kolege

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije