Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon ga uhvatili

Nakon deset dana potjere ubijen bivši policajac koji je ubijao kolege

christopher dorner
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.02.2013.
u 09:07

Christopher Dorner lociran je u jednoj kolibi na planini kod Los Angelesa, a nakon potjere stradao je u požaru kuće koju je policija opkolila

Christopher Dorner, bivši policajac iz Los Angelesa za kojim je posljednjih dana tragala američka policija i kojeg se tereti za ubojstvo četiri osobe, nakon sukoba s policijom pronađen je mrtav u kolibi na planini u blizini Los Angelesa, javlja AP.

U pucnjavi je poginuo zamjenik lokalnog šerifa, a Dorner je poginuo u kolibi u kojoj je buknuo požar. Naime, Dorner je prije dva dana upao u jednu skijašku kućicu gdje je za taoce držao dvoje ljudi koji su ondje živjeli. Nakon skrivanja od policije, jučer je uzeo njihovo vozilo i pokušao pobjeći, no cijelo je vrijeme bio okružen policijom. Na putu su ga vidjeli policajci na koje je brutalni ubojica zapucao te jednog od njih ubio, a drugog ranio.

Nakon toga skrio se u drugu kolibu, ali ga je policija uspjela locirati pa je opkolila kuću. Budući da nije htio izaći i predati se, u kuću je ubačen suzavac koji je izazvao požar. Dorner nije uspio izaći te je njegovo tijelo poslije pronađeno u kolibi.

Dorner je u posljednjih desetak dana ubio još tri osobe, kćer bivšeg policijskog kapetana, njezina zaručnika i još jednog policajca, a još je četvoricu ranio. 

>> Policija po snijegu i dalje traga za bivšim kolegom ubojicom

Komentara 2

Avatar babas
babas
11:59 13.02.2013.

Za ubijanje policajca je smrtna kazna ili 500 godina zatvora u Americi,ovako je policija samo brzinski riješila slučaj i uštedila novac poreznih obveznika.

OB
-obrisani-
11:17 13.02.2013.

da su to napravili u eu ili hrvatskoj svi koji su sudjelovali u potjeri bili bi uhapseni, izbaceni z posla i pozatvarani i osudjeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije