Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOJE SE RASPLAKALI
Povratak na članak

VIDEO Sukob svjedoka i Smiljane na suđenju: Nisam ubila sestru, voljela sam je

Jasmina je istrčala i vikala: "Bježi!" i "Zatukla bu nas!" Stao sam skamenjen. Pojavila se potom i Smiljana koja je izgledala sva rastresena, opasno, malo divljački. Kao da nije imala zjenice i kao da joj je pjena ili slina bila oko usta. Bila je ljutita. Nakon toga sam izašao i otišao kući, prisjetio se.

Komentari 5

MI
Milas
11:53 14.11.2019.

Jedino sto je ovdje relevantno je 1. Nije dala da se dira zamrzivac i 2. Govorila je da se cula s Jasminom i da su bile zajedno kad je ova vec davno bila mrtva i 3. Njen los, manipulativan i lazljiv karakter.

VL
OB
ObrenM
11:09 14.11.2019.

Najprije je priznala,a naknadno poucena odvjetickim smicalicama, sestrino ubojstvo.Nebi se ni cudio da sad kaze,da joj je policija iznudila priznanje.Ova je obitelj osim ubijene tesko psihicki bolesna.Ne znam tko vjeruje u nevinost ovoga izroda?

VL
Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
12:10 14.11.2019.

Cijelu obitelj strpati u ludnicu.

VL
KE
KellyJelly
11:38 14.11.2019.

Sta ih ona ima ispitivati?

VL
DU
Deleted user
10:57 14.11.2019.

Zar zaista mislite da je ovo vijest za naslovnicu? Jadno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.