Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera core media
Povratak na članak

Sutlić: Čim je Softić optužio D. Čuljak, sve sam predao DORH-u

Menadžer Edvin Softić u lipnju 2008. godine objavio je ugovor koji pokazuje da je Dijana Čuljak suvlasnica Core medije.

Komentari 50

MO
mali od nužde
08:35 17.10.2011.

Rijeka: 66 godina u vlasti ljevice Velika četvorka, Linić, Obersnel, Komadina, Jovanović, od 1990. vladaju gradom. Veže ih gorljivi otpor prema HDZ-u i u tome su nepokolebljivi i složni. U svemu drugome posve su različiti ljevičari, a nerijetko i sukobljeni: Nismo mi nikakav kružok! – kaže Slavko Linić Rijeka je jedini grad u Hrvatskoj u kojem je već 22 godine, tj. od prvih parlamentarnih izbora 1990. do danas, na vlasti kontinuirano SDP. To je glavni (ili jedini) razlog zašto mnogi taj grad nazivaju \"crvenom Rijekom\". kako je rekao jedan moj kolega iz Rijeke--------GRAD NAM IZGLEDA KAO PREDGRAĐE TIRANE(opa.ALBANIJA) pametnome dosta

VL
Avatar Romano37
Romano37
08:36 17.10.2011.

Nastavak: Eto to je slika «uvažene» tv voditeljice o čijoj sagi pišu novine već pune tri godine. Sada, kada su konačno razotkrivene prljavštine ove velike business-woman, javlja se i čelnik televizije gospodin Popovac, posipa se pepelom,ograđuje se od svih tvv zala, kako bi spasio svoju čast, a istovremeno ukazujući na svoju nesposobnost nepoznavanjem situacije u vlastitoj kući, tvrdeći da nije ništa znao, te istovremeno zavođenjem javnosti, svojom besmislenom izjavom. Naime, o crnom poslovanju gospođe Dijane Čuljak izvan matične kuće HTV, znala je čitava hrvatska javnost, jer su se takovi štetni poslovi već udomaćili u Katedrali duha, tradicionalno, još od mnogih njenih ranijih djelatnika. Poruka gospodinu Popovcu – preispitajte sva dopunska poslovanja svojih djelatnika, a naročitu pozornost obratite na spregu poslovanja Dijane Čuljak s njenim najbližim prijateljicama i kolegicama. Vjerujem da znate na koga aludiram !

VL
MI
miran
08:49 17.10.2011.

\"Vanja Sutlić je ravnatelj HRT-a bio od 2007. do 2009\" Gledajuci sliku i naocari koje nosi, reklo bi se da je dalekovid. A u biti, uopce nije!

VL
MO
mali od nužde
08:53 17.10.2011.

e pa baš budem hebo me pas a pogotovo ako maknu šeksa jer sada polako izlazi na vidjelo šta je sdp uz medije i satelite 3 godine radio hrvatskoj mutio vodu vidim kako moj Zagreb vode 50 % HRV.ekonomije a a u govnima do grla 7 miljardi duga 3 do 4 tisuče ljudi viška zaposleno u holdingu a zna se da poslije izbora slje de otpuštanja nikako prije izbora banda crvena

VL
BO
bomba
08:53 17.10.2011.

mbi vjerujem da znate na koga aludiram ------------------------------ ne znam a možda i znam samo ne znam da li nam se mišljenja poklapaju. Za Dijanu sam čuo prvi put kad je u ratu počela raditi na HRT-u. U jednom većem društvu netko je dobacio probijaš se kao Dijana Čuljak. to su bila ratna vremena. ja ne znam o čemu se radi kažem kako to ti znaš kako se ona probija, on me samo pogledao nasmijao se i rekao hercegovka. osto sam u čudu a momak pored mene koji je i Mostara studirao u Zagrebu mi ispriča dogodovštine Dijane Čuljak za srednjoškolskih dana dok je živjela u đačkom domu. ne bi sad to pričao nije mjesto ali pustite sebi maštu na volju i nećete pogriješiti.

VL
MO
mali od nužde
08:54 17.10.2011.

Rijeka je jedini grad u Hrvatskoj u kojem je već 22 godine, tj. od prvih parlamentarnih izbora 1990. do danas, na vlasti kontinuirano SDP. To je glavni (ili jedini) razlog zašto mnogi taj grad nazivaju \"crvenom Rijekom\". kako je rekaoo jedan moj kolega iz Rijeke--------GRAD NAM IZGLEDA KAO PREDGRAĐE TIRANE(opa.ALBANIJA) pametnome dosta

VL
OB
-obrisani-
08:57 17.10.2011.

Vanja sutlić - iza te brade i milog pogleda, krije se, nitko drugi, do jovo kuga, pravo ime

VL
LI
liburnik
08:59 17.10.2011.

@mali od nuzde, reci ti tom svom prijatelju da ako mu se ne svidja Rijeka moze slobodno otici. Evo moze se obratiti meni - bit ce mi osobita cast da mu organiziram prijevoz na bilo kojudestinaciju u RH o momm trosku. Treba vec jednom pocistiti Rijeku odtakvih govnjara, kojima je Rijeka dala sve od stana do skolovanja djece a oni su uvijek navijali za svoje vukojebine. Odhebite niko vas ne drzi, mi pravi Rijecani necemo plakati za vama.Takvi nam ne trebaju....

VL
OB
-obrisani-
08:59 17.10.2011.

a i šprajc, lepog rvackog imena, ima pravo ime jovo....

VL
OB
-obrisani-
09:05 17.10.2011.

Lepa sela lepo gore, na tvYU, lepi jove lepo zbore...

VL
OB
-obrisani-
09:11 17.10.2011.

mali od nužde - Zar je i tamo na vlasti Komunistička Vlaisavljevička ?

VL
OB
-obrisani-
09:13 17.10.2011.

mali od nužde - do kada će ta Rijeka trpjeti tu Četnikušu Vlaisavljević - Kosor i SKOJevku fujj ?

VL
DK
dkatica2
09:16 17.10.2011.

Kosorica je iz Dalmatinske Zagore , a Hrvatska nemre bez Zagore!

VL
AR
ana.rimbaud
09:16 17.10.2011.

Večernji, evo vam ideje za članak: Zbog čega na HTV-u nema više niti jedne emisije u kojoj mogu gostovati hrvatski glazbenici (osim Garaže, ali ona nije za afirmirane izvođače)? Imaju studije, imaju tonsku i svu drugu potrebnu opremu (još da s rasvjetom nauče raditi, bilo bi poželjno), ali ju koriste samo za emisije tipa Ples sa zvijezdama i Zvijezde pjevaju, za koje plaćaju drugim televizijskim kućama koje su ih izmislile. Osim toga, činjenicom da se na HTV-u glazbenici ne mogu promovirati, propada i diskografska industrija, a samim time glazbena scena postaje sve nekvalitetnija. Jedino kada neki glazbenik održi koncert dođu i snime (ili prenose) i tako BESPLATNO dobivaju minute (ili sate) kojima pune vlastiti program! Znam da ovo nije tema članka, ali je isto tako pokazatelj koliko HTV ide nizbrdo.

VL
OB
-obrisani-
09:21 17.10.2011.

Sutlić: Čim je Softić optužio D. Čuljak, sve sam predao DORH-u--------------pa di mu je prije bilo poštenje i savjest šta nije mogao sam prijavit več je to uradio neko drugi ---kad je drugi prijavio tek onda mu se vratilo poštenje---pljuc

VL
Avatar Romano37
Romano37
09:21 17.10.2011.

@bomba: hvala na razmišljanju na istu temu. Da, upravo je onako kako ste naveli,. To je dugačka story, u kojoj se pojavljuju njezini bezbrojni družbenici iz svih sfera života.

VL
BO
bomba
09:38 17.10.2011.

17.10.2011. u 09:16h ana.rimbaud je napisao/la: Večernji, evo vam ideje za članak: Zbog čega na HTV-u nema više niti jedne emisije u kojoj mogu gostovati hrvatski glazbenici (osim Garaže, ali ona nije za afirmirane izvođače)? Imaju studije, imaju tonsku i svu drugu potrebnu opremu ( nekvalitetnija. Jedino kada neki glazbenik održi koncert dođu i snime (ili prenose) i tako BESPLATNO dobivaju minute (ili sate) kojima pune vlastiti program! Znam da ovo nije tema članka, ali je isto tako pokazatelj koliko HTV ide nizbrdo ------------------------------------------------------- Pobrko si lončiće. HRT kaže neafirmirane izvođače pušta. To ti je dokaz da ta emisija nije komercijala već daju šansu anonimcima. Svugdje u svijetu diskografske kuće plačaju termin da im se zvijezda pojavi na TV-u a po tebi bi trebalo da HRT eto onako gura u javnost izvođače još im plate i još Josipovičev zakon o autorskim pravima ih kači. neka izvole diskografske kuče i zakupe termine kao što su nekad pa će biti svega ovako moraju sami osmišljavati program i kupovati prava na ista.

VL
DO
doktorica
09:44 17.10.2011.

na tom HTV lijepa gomilica lopova.....

VL
BO
bomba
09:46 17.10.2011.

ana.rimbaud sredinom 90-tih odem u Minhen kod prijatelja za October fest i na kablovskoj gledam MTV ili VIVA jer ne znam njemački a to je glazba pa prolazi. Jedno vrijeme sam se čudio kako to u isto vrijeme na oba muzička kanala isti spot i počeo u sekundu točno kao na drugom muzičkom programu. Kasnije mi je objašnjeno da su iz diskografske kuće zakupili isti termin na oba kanala za isti spot. Misliš da je to bilo besplatno? HRT daje šansu neafirmiranim ljudima i tu je u prednosti nad komercijalnim TV kućama ali ni komercijalne TV kuće nisu nešto glazbeno potkovane. sad se zapitaj do koga je. Onaj tko hoće da se vrti na TV on će da plati onaj što ne želi on će da kuka kako ga nema na TV-u. Danas je kapitalizam i sve se gleda kroz novac, sem ako to nije kao neafirmirani izvođači koje HRT mora gurati jer nema tko.

VL
Avatar rangojack
rangojack
08:35 17.10.2011.

Ko pjeva onu pjesmu : \" Sve se vraca sve se placa\"...hmmm

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.