Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR
Povratak na članak

Susretom "Grad - to ste vi" zaključen Dan sjećanja

Prema podacima iz Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora kroz logor Velepromet prošlo je oko 10.000 branitelja i civila, a u njemu je ubijeno više od 700 zatočenih osoba od kojih se njih 324 i danas vode kao nestali.

Komentari 3

BA
barbarosa
13:50 20.11.2010.

za bajaga!! opet ce ce spustit gusta magla! pripremi se! 3 sam bozica proveo na velebitu u rovu zbog takvih kao ti!! a i jos cu 3 zbog tebe ako bude trbalo bajaga !!!!!!!

VL
FE
Felicijen
17:03 20.11.2010.

Sad će opet svi zaboraviti Vukovar. Do slijedeće obljetnice....

VL
JA
jasijen
22:30 20.11.2010.

Na zalost, napravljeno je zlo da se nikad ne zaboravi, pa to su bili vrijedni obicni ljudi, ocevi, braca, djeca, svi Hrvati, treba dici glas i istinu na povrsinu, uvijek.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.