Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orepić objavio fotografiju s Gotovinom

'Susret s Antom me podsjetio na kalvarije koje su moji suborci prolazili zbog kojekakvih konstrukcija'

Vlaho Orepić i Ante Gotovina
Foto: Facebook
20.03.2016.
u 21:58

Uz fotografiju je ministar Orepić poručio da će bez obzira na sve primitivne pokušaje političke destrukcije MUP-a i diskreditacije njega osobno – još jače i gorljivije raditi svjestan preuzete odgovornosti

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić na svojoj stranici na Facebooku objavio je fotografiju s generalom Antom Gotovinom koja nosi današnji datum. 

Uz fotografiju je ministar Orepić poručio da će bez obzira na sve primitivne pokušaje političke destrukcije MUP-a i diskreditacije njega osobno – još jače i gorljivije raditi svjestan preuzete odgovornosti. 

Sutrašnji Večernji donosi – Ante Gotovina: Markić je hrabar i discipliniran časnik

U nastavku prenosimo njegovu poruku u cijelosti. 

Danas sam sa svojim prijateljem oživio sjećanja na ZP Split. Upravo to vrijeme ponosa traži od nas odgovornost prema oslobođenoj domovini. Susret s Antom me podsjetio na životne kalvarije koje su moji prijatelji i suborci prolazili zbog kojekakvih konstrukcija i nedostatka hrabrosti bivših vlasti da se suprotstave i inzistiraju na istini. ‪#‎BašZato‬, bez obzira na sve primitivne pokušaje političke destrukcije MUP-a i diskreditacije mene osobno - još ću jače i gorljivije raditi svjestan preuzete odgovornosti. U tome mi je veliku moralnu snagu pružila Antina prijateljska potpora, na kojoj mu od srca zahvaljujem!

 

Danas sam sa svojim prijateljem oživio sjećanja na ZP Split. Upravo to vrijeme ponosa traži od nas odgovornost prema...

Posted by Vlaho Orepić on Sunday, 20 March 2016
Ključne riječi

Komentara 181

DR
drugPlenky
22:11 20.03.2016.

Stariji vodnik došao u HV u listopadu, kako ga nije sram

HA
Halobar
22:14 20.03.2016.

Tvoji Suborci iz jna mozda stariji vodnice Gotovina ne sastavlja vladu.

IV
Ivozamp
22:53 20.03.2016.

Karamarko imas podrsku obrscunaj se sa svim kriminalcima i onim koji su prodali ovaj portal i svima koji su Hrvatsku gruntovno stavili na sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije