Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprimjetni susjedi

Susjedi "zemunaca" za Sovu kažu da je šarmantan muškarac

pretres (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
11.06.2010.
u 19:57

Mario Sova, šarmantni otac dvoje malodobne djece koja su se voljela igrati ispred zgrade, uvijek je bio fin i kulturan prema svojim novim susjedima.

– Čuo sam buku i mislio da netko postavlja ormare. Pojma nemam tko su ti ljudi koji su bili u našoj zgradi i o kojima sada svi govore. Nisam ih nikada vidio – kazao nam je mladić iz zgrade na Jaruščici 9b dan nakon što je policija razvalila i zapečatila ulazna vrata stana 307 na trećem katu kojim su se, kako pretpostavljaju, koristili “zemunci” Sretko Kalinić, Miloš Simović, nedavno ubijeni Cvetko Simić te hrvatski državljanin Mario Sova, nepravomoćno osuđen za ubojstvo. Nalazi vještačenja iz tog stana izuzetih tragova još se čekaju.

– Ne, ništa – kratko je iza zaključanih vrata svog doma poručio donedavni susjed kriminalaca, a u uredu tvrtke u čijem je stan vlasništvu poručili su nam da odemo.

U potrazi za dokazima i eventualnim pomagačima u Srbiji pravomoćno osuđenih egzekutora Simovića i Kalinića u srijedu je pretražen i zapečaćen i stan na zadnjem katu zgrade na adresi Lanište 5d koji su “zemunci” od vlasnice unajmili prije dva-tri mjeseca. Susjedi i ovdje tvrde da nisu vidjeli ni muškarce ni fatalnu Bojanu, ženu Miloša Simovića, s kojom je, kako sad policija tvrdi, u vezi bio i Sretko Kalinić pa je zbog ljubomore Simović na Rakitju i pucao u njega.

U Laništu, tom idealnom skrovištu u idiličnom okruženju, do prije mjesec skrivao se i Mario Sova.

Susjedima u zgradi na Jaruščici 1a, gdje je bio podstanar, ničim nije odavao da je riječ o čovjeku kojeg bi se moglo dovesti u vezu s “kalibrima” poput Simovića ili Kalinića.

Šarmantni otac dvoje malodobne djece koja su se voljela igrati ispred zgrade uvijek je bio fin i kulturan prema svojim novim susjedima.

Dobar susjed nije bio predugo, mjesec dana nakon što se doselio, zajedno s još dvije obitelji unajmio je tri stana, priveden je, a onda je otkriven i pravi razlog njegove prisutnosti te čestog izbivanja sa svoje nove adrese. Članovi zemunskog klana prepoznali su u još nedovoljno popunjenom naselju idealno skrovište. U sve tri zgrade u kojima su imali unajmljene stanove stanari sada, nakon što se otkrio njihov pravi identitet, ispod glasa izražavaju strepnju i nevjericu.

– Pojma nisam imao, naprosto je bila riječ o najmoprimcu kao i svakom drugom, mislim nije običaj tražiti potvrdu o nekažnjavanju – kaže jedan od vlasnika stanova kojima su se koristili kriminalci u bijegu.

Komentara 9

VI
vidimškoj
21:03 11.06.2010.

jadni mi i naša sigurnost.

CM
crna mamba
22:43 11.06.2010.

Ebeš naše tajne službe.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
00:49 12.06.2010.

Sagradimo novi glavni grad Hrvatske Negdje izmedu Knina I Zadra pa neka se dise punim plucima u nasoj predstolnici a ne smrad.A ta lepa brena tu u zg i pripada.Ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije