Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGLIČKA KRIZA
Povratak na članak

Susjedi šalju tisuće ljudi, podižu žicu, zatvaraju granice

UNHCR se zabrinuo da će migranti zaglaviti u Srbiji, koja nije spremna

Komentari 39

BK
branko-kockica
16:41 19.09.2015.

Mađarska ima cilj zaustaviti džihadističku najezdu nakon godine i pol, pa se više ne ponaša suptilno, ali se ponaša odgovorno. Slovenija glumata, ali ima jasan cilj i njega se drži, iako pokušava ispasti j...na i poštena. Srbija ima pokvareni strateški cilj ovo iskoristiti za iseljavanje Kosova, a Makedonija za iseljavanje Albanaca iz Makedonije, jer Albanci samo s Kosova čine gotovo trećinu azilanata u EU. Usput Srbija i Makedonija ucjenjuju da što prije uđu u EU jer će onda početi primjenjivati EU pravila. Dakle, svi rade u svom interesu, osim Hrvatske, čija je vlada potpuno izgubljena i sve je svela na suludo glumatanje Milanovića i Ostojića kojima je sve kampanja i liječenje frustracija. Štoviše, iako sve zemlje glume neko prepucavanje, sve imaju međusobno i dalje dobre odnose Slovenija s Mađarskom, Mađarska sa Srbijom itd. Osim Hrvatske čiji napuhani i pogubljeni premijer iz dana u dan ne prestaje vrijeđati sve oko sebe i liječiti komplekse, te za sve okrivljavati Grčku, Tursku, Sloveniju, Njemačku, Austriju, Mađarsku, Srbiju, HDZ, Kolindu, svemirce, još samo fali King Kong.

VL
TU
tudurovski
16:59 19.09.2015.

srbija je zicu i srtebrenicu podrzala svim vojnim i politickim sredstvima..ali evropa i amerika na celu sa izraelom,to cinila kontinuirano vise godina,samo sto oni mogu sve to i da maskiraju kao borba za demokratiju, vidite izrael,egipt,sirija irak,libija itd..

VL
FA
Fake
16:27 19.09.2015.

Ma žica i ograda je potrebna samo na jednom mjestu,na granici sa pašalukom pa da ih više nikada ne vidimo niti čujemo.Dokle ćemo morati slušati ovakve ''genijalce'' poput vulina,vučića,onog vojvode, grobara po činu ili onog popa irineja (imena,naravno,namjerno pisana malim slovom)?Dokle će nas sramotiti i omalovažavati kad god im se ukaže prilika a ovi naši vladajući (još samo malo) će pritom šutjeti?

VL
TV
tv5378
17:28 19.09.2015.

Je,svi su krivi osim "najbolje Vlade".Niste vi novinari krivi sto morate pisati po naredbi.

VL
IV
ivanjoksimovic
21:29 19.09.2015.

Kaze Ostojic da ocekuje da Srbija primeni pravila koja primenjuje i Hrvatska. Pa i primenjuje u daleko vecoj meri. Prihvati ih, nahrani i posalje dalje. Drugo, koja pravila? EU? Ne hvala. Ta pravila u Srbiji ne vaze. Nismo u EU. Izbeglice nisu krenule u Srbiju. Krenule su u EU. Dakle vas su problem i vi ga resavajte.

VL
LE
LeandroZG
18:01 19.09.2015.

Demokracija ili doslovni prijevod vladavina naroda je prestala biti vladavina naroda kad politicari rade upravo suprotno od volje 90% istog tog naroda. U prvom valu "izbjeglica" evidentirano je njih 1050 od kojih 750 muskaraca. Mi narod...

VL
Avatar deLusion
deLusion
16:40 19.09.2015.

Kao što znamo na području Njemačke svojedobno je ubijen izvjesni gospodin Đureković. Protiv izvršitelja ali i organizatora, kao i političkih struktura odgovornih za ubojstvo tog njemačkog državljana u Njemačkoj se trenutno vodi sudski postupak. Što mislite, što će se desiti ako, ne dao Bog, dođe do sličnih situacija a počinitelji budu migranti koje Republika Hrvatska u velikom broju, bez provjere identiteta (velikom broju se ni ime ne zna a vršljaju slobodno uokolo) organizirano (dakle, svjesnim postupcima nadležnih institucija) na silu (što osobno tvrdi premijer) distribuira državama EU koje itekako znaju koji zakoni unutar EU vrijede? Eto. Razmišljajte.

VL
BK
branko-kockica
16:51 19.09.2015.

Halo novinari, evo MUP objavio da je ušlo 20 tisuća, izišlo 3 tisuće, dakle u Hrvatskoj je još 17 tisuća migranata. Obzirom da ste novinari, možete li istražiti gdje je tih17 tisuća, obzirom da je Ostojić izjavio da su prihvatni centri ispražnjeni i da je plan B "veoma uspeo".

VL
BE
berija
19:33 19.09.2015.

Ja, evo, tvrdim da Hrvatska ima kapacitet trajno zbrinuti 300,000 ovih migranata. S područja okupiranih u Domovinskom ratu, tvrde Srbi, protjerano je i spaljene su im kuće 300,000 srpske nejači, starčadi, golorukih miroljubivih civila. Hrvatska je milijarde uložila u obnovu kuća u kojima nitko ne živi, jer se izbj... pardon, protjerani Srbi boje povratka pod ustašku kamu. Da imovina ne bi propadala, privremeno u nju smjestiti migrante, na jedno 50 godina. Kako bi se mogle zadovoljiti vjerske potrebe novopridošlog stanovništva, pored postojećih pravoslavnih crkava dograditi minarete. Usput, poliglot Milanović može im držati govore kako bi shvatili prednosti socijaldemokracije, LGBT prava, Nina Simić može im pjevati "peder budi i ti", Stanković im može puštati Petkom u 2... Tako bi ova vlada pokazala i razum i osjećaje, baš kao u sladunjavoj literaturi.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
20:51 19.09.2015.

Silvana da nam objasniš što si htjela reći. da ih Hrvatska treba primiti. nemaš brige naš izgubljeni premijer čeka ih velika srca. samo još nikoga nije primio kod sebe doma na nekoliko dana.

VL
DU
Deleted user
17:04 19.09.2015.

Otvoriti biljeznicu, zaostriti olovku i poceti zapisivati lekciju. Predavac: Vulin, Vuchko, Ivica & co. Pribiljeske poslati za Bruxelles, u "Lessons learnt unit".

VL
NE
Neo001
21:48 19.09.2015.

Na granicu TREBAMO POSLATI BIJESNOG ZOMBIJA da reži na izbjeglice.

VL
Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
16:22 19.09.2015.

Pa ovo već sve znamo. Koja je poanta ovog članka

VL
US
USACROSERB
18:30 20.09.2015.

Neo001 19.09.2015 u 21:54h kaze: "SRBIJA SLUŽI PUTINOVOM NAUMU AGRESIJE NA EUROPU. Terorist putin koristi diktatora asada i srbe da dotuče Europu muslimanima".......... @Neon001..... Konacno neko pravo zbori!!! Upravo je tako Neon , da, da. Putin, Nikolic i Vucic jedini jedini za sad znaju i za okean koji treba proteci kroz Evropu a odvajace Pravoslanu (vecinom) Rusiju i Srbiju od Islamizirane Evrope. U koliko Okean koji ce stititi Rusiju i Srbiju od Islamizirane Evrope slucajno zakaze, Onda cujem Putin i Vucic imaju plan B kojim ce se Rusi pridruziti Chechnijskim Islamistima a Srbi, juznosrbijanskim Vehabijama i zivjece srecno i veselo do kraja zivota.

VL
Avatar Maryo
Maryo
00:14 20.09.2015.

Pa neka ih Srbija onda primi i premijer Vucic nekoliko njih u svojoj kuci. Nemam nista protiv, dapace, podrzavam.

VL
Avatar Coterminous
Coterminous
02:47 20.09.2015.

Mi migrante vraćamo u EU. Kao što se nama EU ne meša da li raspoređujemo migrante u Preševu ili Novom Sadu, tako je nama svejedno da li se isti šalju u Grčku, Mađarsku ili Hrvatsku.

VL
DA
dalmoš91
05:36 20.09.2015.

Trojanski konj europe se deblja i deblja ,raste geometrijskom progresijom ,neće ovo judi moji na dobro ,doće dan da jedino Sibir bide slobodna teritorija

VL
AN
anonimna1
09:42 20.09.2015.

neka svako ispravlja svoje propuste biče korisnije nego da laprdaj pred kamerama.srbima bi bilo bolje da su se uhvatili popisivanja ti hordi nasilnički pa bi sve teklo drugačije. a hrvatima da uzmu za primjer sloveniju. čovjek,humanitarac se može bit do neke granice.i nevidim razlog zašto vojska nebi mogla priteč u pomoč registracije istih i održavanju reda.svi se inate jedan drugome koda nemaju iste interese kao djeca SRAMOTA.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
17:16 19.09.2015.

Vučiću od vas bježe izbjeglice a i susjedi bi pobjegli od vas da mogu

VL
Avatar zagondzija
zagondzija
18:25 19.09.2015.

Koja glupost da Srbija salje migrante i izbjeglice.Srbija samo pomaze napacenom narodu da im olaksa put u tu vasu eUrupu.Srbija postuje ljudska prava i slobodu kretanja po svim svetskim standardima.Zar bi trebala da im brani i da stiti vase interese,malo morgen kroasani....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.