Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost ludost

Bračni par šokirala poruka koju su dobili od susjeda: 'Kako se usuđuješ?'

Kuća
Foto: Thinkstock
07.05.2018.
u 10:24

Par je bio u šoku nakon što je primio pismo svojih susjeda koji su im poručili da im je dosta gledati ih gole

Karin Stone i njen suprug Jay iz Newcastlea nedavno su ostali zaprepašteni nakon što su primili ručno napisanu poruku od nepoznatog pošiljatelja kojega smeta to što supružnici Stone u svojem stanu nisu dovoljno odjeveni.

– Dosta nam je velikih guzica, sisa i malih penisa. Prijavit ćemo vas oboje zbog nedoličnog ponašanja – piše u pismu koje je potpisano riječima ''Vaši susjedi''.

Iako ne zna tko su ti susjedi, Jay, koji inače radi kao DJ, rekao je kako na to gleda kao na smiješno iskustvo, a i da će ga sada svi znati kao ''onog DJ-a s malim''.

Supruga Karin također je ovo doživjela kroz šalu, istaknuvši da joj ipak nije drago kad netko vrijeđa veličinu suprugova ''ponosa''.

– Meni je to presmiješno, iako malo uvredljivo za njegov penis. U tom trenutku pomislila sam kako se samo usuđuju, uza smijeh je rekla Karin. 

Da bi se našalili u takvoj situaciji, na svoj prozor stavili su poruku: ''Prestani gledati kroz naš prozor voajerčino.''

– Ili će im biti smiješno ili ćemo dobiti udarac na ulici – zaključila je Karin.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:34 07.05.2018.

Ja mislio Lubina a nije😭😭😭😭

Avatar 7zidane90
7zidane90
18:21 07.05.2018.

Prema katalibanskom nauku. dobro je da je nisu zakopali do glave u zemlju i kamenovali..Katalibani su opasniji od običnih talibana..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije