Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u zagrebu

Susjed o ubojstvu djece: 'Na snimci sam vidio svjetlo u stanu oko 2 sata. Ovo je ukleta zgrada'

ubojstvo u Mlinovima
Foto: Pixsell/Facebook
1/3
25.09.2021.
u 12:52

Austrijanac sa stalnom adresom u Hrvatskoj, ubio je svoje troje djece, četverogodišnjaka i blizance, dječaka i djevojčicu (7) u stanu u zagrebačkim Mlinovima

Strašan zločin potresao je Hrvatsku. Harald Kopitz, Austrijanac sa stalnom adresom u Hrvatskoj, ubio je svoje troje djece, četverogodišnjaka i blizance, dječaka i djevojčicu (7) u stanu u zagrebačkim Mlinovima. Nakon stravičnog zločina pokušao je ubiti i sebe. Stabilno je i u bolnici ga čuva policija. Na Facebooku je ostavio oproštajno pismo u kojem u kojem je naveo da ga je ostavila djevojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj te da je ostao bez novca. Majka djece nije bila u Zagrebu u vrijeme zločina.

Susjedi u Mlinovima još su u šoku nakon ovog nezapamćenog zločina. Jedan susjed za 24sata je rekao da je znao viđati muškarca na terasi, ali ga kaže ne poznaje. - Ovo je ukleta zgrada. Stanovi u njoj nisu prodani pa ih se iznajmljuje - kazao je.

Susjed kaže kako ništa nije čuo, jer mu je spavaća soba s druge strane, a i tek se ujutro vratio s puta. - Kad sam doznao za zločin, pregledao sam kamere. Jedino što sam vidio je da se svijetlo u penthouseu upalilo nešto prije 2 sata u noći - rekao je.

- Ja sam oko 5 i 10 išla na bus. Vidjela sam policiju i sve ovo. Sinoć iza pola osam čula sam galamu točnije neke razgovore jače kada sam otišla po stalak s vešom. Nisam znala je li negdje unutra, al od tuda je dolazilo.  Ja sam tu par mjeseci i nisam ih poznavala. Ovo je strašno, kakav je to otac. Ne znam što bi ja rekla, je li ostao živ? -  kazala je susjeda. 

Ključne riječi

Komentara 6

MO
modovisisajteMaraschino
13:22 25.09.2021.

nisu uklete zgrade ili ceste već su ljudi ludi i nenormalni

Avatar BlackCalder
BlackCalder
15:00 25.09.2021.

Ako nemate što pametno napisati u članku, osim naklapanja susjeda, nemojte ni pisati članak.

DU
Deleted user
13:08 25.09.2021.

Na žalost i pored donekle školovanih kao što je Buljan (iako nije Bog zna kaj) i nekakvog kakvog takvog sustava dogodila se tragedija, strašna. Sada kad Jindra i Seve rasture i takav ikakav sustav, bože nam pomozi, nit su školovanee nit su "normalne".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije