Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pustila ga s uzice

Susjed joj zračnicom upucao psa: 'Vrlo lako ga je mogao ubiti'

pas
Foto: A3609/DPA/PIXSELL
18.01.2019.
u 21:23

Susjed: Imam dokaze kojima ću pobiti priču vlasnice japanske akite, a namjeravam i podnijeti privatnu tužbu protiv nje

Ivana Radman iz Ferdinandovca kod Đurđevca prijavila je svog 48-godišnjeg susjeda jer je zračnom puškom nastrijelio njezinog psa. Policija je mjerodavnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu protiv 48-godišnjaka zbog namjernog ozljeđivanja psa, dok susjed tvrdi da ima dokaze kojima će pobiti priču Ivane Radman te da će podnijeti privatnu tužbu protiv nje, piše Podravski.hr.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 48–godišnjak zračnom puškom nastrijelio psa koji je zadobio ozljede noge. Od osumnjičenika je oduzeta zračna puška – navode u županijskoj Policijskoj upravi.

Ivana Radman ispričala je da je u ponedjeljak navečer bila u šetnji sa svojim psom pasmine japanska akita te da je, kad je prolazila pokraj kuće 48-godišnjaka, iz dvorišta istrčao njegov pas.

– U strahu da me taj pas ne napadne pustila sam svog ljubimca s uzice. Nakon početnog režanja psi su se zbližili, a tad je iz kuće izašao 48-godišnjak. Nisam primijetila da u ruci druži zračnu pušku, a u jednom trenutku iz čista mira i sasvim bespotrebno ispalio je hitac prema mom psu – rekla je Ivana Radman za Podravski.

Metak je srećom, dodaje ona, njenog psa pogodio u prednju nogu, a ne u tijelo. 

– Veterinar je izvadio mom psu metak iz noge i prava je sreća da ozljeda nije teže prirode. Odlučila sam cijeli slučaj prijaviti policiji jer je 48-godišnjak bez razloga pucao na mog psa i vrlo lako ga je mogao ubiti – kaže Ivana Radman.

Susjed je pak odbio komentirati događaj zbog naputka policije da ne smije davati bilo kakve izjave o slučaju ranjavanja psa.

– Samo mogu poručiti da imam dokaze kojima ću pobiti priču vlasnice japanske akite, a namjeravam i podnijeti privatnu tužbu protiv nje – rekao je 48-godišnjak.

Pogledajte i video o 10 najugroženijih životinjskih vrsta:

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar Stipe_Javor
Stipe_Javor
21:33 18.01.2019.

Zastitimo ljude za pocetak, od koga ? Od nasilnika. Od selektivne pravde koja nije pravda.

Avatar poljicanin
poljicanin
09:37 19.01.2019.

Svi koji pišu nešto protiv pasa neka pročitaju članak iznova.Psi su se zbližili dok odnos ljudi prelazi u svađu i s jedne strane u agresiju...

FU
furest
21:48 18.01.2019.

uvesti porez na pse 200 -300 eura i novac dati za dj doplatke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije