Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Surogat majka rodila im dijete, a onda je uslijedio šok: Dat ćemo ga na posvojenje

Roditelji koji su unajmili surogat majku bili su bijelci plave boje kose i očiju, no dijete koje im je ona rodila bilo je azijskom porijekla
12. kolovoza 2019. u 21:24 22 komentara 18996 prikaza
Foto: Shutterstock

Nakon što su se godinama borili s neplodnošću, jedan se par odlučio uzeti surogat majku kako bi napokon dobili dijete.

Ivan Pernar S partnericom Viktorijom Pernar dobio sina, odbio ga cijepiti: 'Imam loša iskustva s prvim sinom'

Budući da je žena imala 43. godine i nekoliko pobačaja, više nije mogla ostati trudna pa je par kontaktirao agenciju za surogat majke.

Otac je dao svoje spermije, majka jajašca, surogat majka je zanijela i par je očekivao svoje biološko dijete. No, kada se dijete rodilo, uslijedio je šok, požalio se otac na Redditu.

Bilo je i više nego vidljivo da je dječak druge rase, odnosno Azijat te je imao crnu kosu i smeđe oči, dok su oba roditelja bila plavooka, piše Unilad.

LIJEČNIK TVRDI DRUGAČIJE Majka optužila liječnika: Moja beba je bila mrtvo tijelo, a on nam nije htio dati vozilo hitne pomoći

Roditelji su odmah zatražili DNK testiranje kojim je utvrđeno kako muškarac koji je platio surogat majku nije zapravo biološki otac te da su u agenciji pomiješali uzorke i dijete je zapravo od donora koji je azijskog porijekla.

Na Redditu je priznao kako on i supruga ne žele dijete te da će ga dati na posvojenje te da je to njihova zajednička odluka.

No, ta odluka je šokirala mnoge.

odbjegla nevjesta Sjećate li se mladenke koja je pobjegla s vlastite svadbe? Sada je rodila dijete bivšem

– Tvoja žena je biološka majka tog djeteta. Odričete se djeteta zbog pogreške agencije. Pokušavali ste godinama dobiti dijete, a sada se odričete djeteta koje je biološko dijete tvoje supruge? Što ona kaže o tome? – zapitao se jedan od korisnika Reddita.

Mnogi su se složili kako o tom pitanju ne ti trebao raspravljati na internetu te da o problemu razgovara sa svojom suprugom.

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
 • modovisisajteMaraschino:

  Što je dijete krivo? Tim osobama treba zabraniti imati djecu, priroda ih je već kaznila, dijete nije iPhone da ga kupiš, prodaš ili šutneš.

 • baartol:

  dijete neka uzmu oni koji su svojom neprofesionalnošću napravili zbrku

 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Jesenti milu bigulicu, baš fino, krasno, zgodno i kul. Žena je napravila, piše u vijesti, nekoliko pobačaja a onda se sjetila u 43. godini imati dijete uz pomoć surogat-majke. Ako to nije moderan, progresivan, liberalan, tolerantan, empatičan i inkluzivan pristup ... prikaži još! roditeljstvu i pitanju života općenito, onda zbilja ne znamo što jest. Najprije nekoliko puta legalno ubiješ ono što se začne prirodnim putem, a onda se predomisliš i staneš izmišljati bijesne gliste eda bi nekako došao do vlastitog djeteta. Netko je tu garant lud.