Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godinama ga čekali...

Surogat majka rodila im dijete, a onda je uslijedio šok: Dat ćemo ga na posvojenje

Foto: Shutterstock
12.08.2019.
u 21:24

Roditelji koji su unajmili surogat majku bili su bijelci plave boje kose i očiju, no dijete koje im je ona rodila bilo je azijskom porijekla

Nakon što su se godinama borili s neplodnošću, jedan se par odlučio uzeti surogat majku kako bi napokon dobili dijete.

Budući da je žena imala 43. godine i nekoliko pobačaja, više nije mogla ostati trudna pa je par kontaktirao agenciju za surogat majke.

Otac je dao svoje spermije, majka jajašca, surogat majka je zanijela i par je očekivao svoje biološko dijete. No, kada se dijete rodilo, uslijedio je šok, požalio se otac na Redditu.

Bilo je i više nego vidljivo da je dječak druge rase, odnosno Azijat te je imao crnu kosu i smeđe oči, dok su oba roditelja bila plavooka, piše Unilad.

Roditelji su odmah zatražili DNK testiranje kojim je utvrđeno kako muškarac koji je platio surogat majku nije zapravo biološki otac te da su u agenciji pomiješali uzorke i dijete je zapravo od donora koji je azijskog porijekla.

Na Redditu je priznao kako on i supruga ne žele dijete te da će ga dati na posvojenje te da je to njihova zajednička odluka.

No, ta odluka je šokirala mnoge.

– Tvoja žena je biološka majka tog djeteta. Odričete se djeteta zbog pogreške agencije. Pokušavali ste godinama dobiti dijete, a sada se odričete djeteta koje je biološko dijete tvoje supruge? Što ona kaže o tome? – zapitao se jedan od korisnika Reddita.

Mnogi su se složili kako o tom pitanju ne ti trebao raspravljati na internetu te da o problemu razgovara sa svojom suprugom.

Ključne riječi

Komentara 22

MO
modovisisajteMaraschino
21:45 12.08.2019.

Što je dijete krivo? Tim osobama treba zabraniti imati djecu, priroda ih je već kaznila, dijete nije iPhone da ga kupiš, prodaš ili šutneš.

BA
baartol
22:07 12.08.2019.

dijete neka uzmu oni koji su svojom neprofesionalnošću napravili zbrku

Avatar NeNormalan
NeNormalan
08:27 13.08.2019.

Sine, kakav je tulum bio dobro da ne laješ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije