Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MOGAO HODATI

Suradnik Milana Bandića otkrio zašto je gradonačelnik teturao

Gradonacelnik Milan Bandić obišao je Gradski urbani vrt Sesvete gdje je korisnicima vrtnih parcela trebao uručiti priručnik Urbano biovrtlarstvo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
17.06.2020.
u 09:01

Podsjetimo, Bandić jučer u Sesvetama nije održao nikakav govor, a i slabo se fotografirao i družio s okupljenima.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pojavio se u utorak, nakon 45 minuta kašnjenja, u gradskom vrtu u Sesvetama na podjeli priručnika "Urbano biovrtlarstvo". Vodili su ga suradnici rukom pod ruku, pridržavali ga dok se ljuljao i teturao.

GALERIJA Milan Bandić u Sesvetama: Suradnici ga držali dok je hodao

Gradonacelnik Milan Bandić obišao je Gradski urbani vrt Sesvete gdje je korisnicima vrtnih parcela trebao uručiti priručnik Urbano biovrtlarstvo
1/30

Međutim 24sata neslužbeno doznaju od njegovih bliskih suradnika da se ne radi o zdravstvenim problemima nego su jučer nakon predaje izbornih lista išli na ručak.

– Milan je probao neku žesticu – kazao je njegov suradnik.

Podsjetimo, Bandić jučer u Sesvetama nije održao nikakav govor, a i slabo se fotografirao i družio s okupljenima. 

U neprimjerenom ponašanju pokušavale su ga spriječiti njegove desne ruke da se ne primijete gradonačelnikovi "manevri" vješto zaklanjajući pogled kamerama i kružeći izbezumljeno okolo Bandića, dok su međusobno šuškali kako je popio čašicu previše. Tako ipak nije bio spreman za današnju podjelu flanci i priručnika, kao što je to sam ponosno radio proteklih nekoliko dana. Razočarani su bili tamošnji stanovnici kad su prvog čovjeka Grada toliko čekali, a na kraju od njega nisu dobili ni govor, ni rukovanje, ni komadić pažnje, osim jedne građanke koju je velikodušno obgrlio pa ga je i ona malo pridržala. 

Više o njegovu pohodu u Sesvete možete pročitati u jučerašnjem tekstu Večernjeg lista.

Komentara 14

EM
Emoji
09:45 17.06.2020.

Umoran od silnih laži, kriminala i obećanja gasi se u alkoholu! On treba pomoć odgovarajuće ustanove..

CH
che9
09:28 17.06.2020.

jeli otpustio nekoga kao onog policajca kada ga je uhvatio pijanog? Ili se možda samo fiktivno razveo da bi došao do još jednog stana?

DU
Deleted user
10:25 17.06.2020.

Probao nekakvu žesticu?! Još nisam čuo da se netko tako obloče od probanja žestice. Svaki iole ozbiljniji političar si ne smije dozvoliti ovako nešto. Bandić pojašanje je kao da je seoski boss, a ne gradonačelnik Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije