Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve u jednom danu

Par iz pakla: Krali napojnice u kafiću pa zaključali pse u kipućem automobilu

Par povezan s dva incidenta u jednom danu
Foto: Screenshot
1/3
14.06.2021.
u 18:36

Jedan je policijski službenik palicom razbio prozor vozila kada su vlasnici pristigli na mjesto događaja te se žalili na štetu

Supružnici iz Engleske, iz grada Brightona, snimljeni su dva puta u jednom danu zbog incidenata koje su prouzročili. Uhvaćeni su kako kradu napojnice u kafiću te kasnije u sukobu s policijom koja je razbijala stakla njihovog automobila kako bi spasila pse zaključane unutra za vrijeme velike vrućine. 

Nakon što su pojeli obrok u kafiću kojeg vodi jedna obitelj, tražili su povrat novca te tom prilikom ukrali napojnice. Zaposlenici kafića krađu su opisali kao "nepravednu i potpuno neprihvatljivu" s obzirom na to da je par dobio puni povrat novca nakon pritužbe da dva doručka koje su dobili nisu dovoljno dobra. Osim što su uzeli napojnice iz staklenke, nisu platili niti piće koje su uzeli iz hladnjaka pored šanka. Voditeljica kafića procijenila je da je par ukupno koštao kafić oko 100 funti, piše Daily Mail

Kasnije tog dana, snimljeni su kako prilaze svom automobilu čije je prozore razbijala policija. Naime, policija je spašavala pse koji su ostali u kavezima u automobilu, drugog najtoplijeg dana u godini. 

Jedan je policijski službenik palicom razbio prozor vozila kada su vlasnici pristigli na mjesto događaja te se žalili na štetu. 

- Policija je pokušala kontaktirati vlasnika vozila, ali nije uspjela, rekao je jedan od brojnih okupljenih građana koji su gledali spašavanje pasa, a to je potvrdio i glasnogovornik policije u Sussexu.

- Pozvali su nas zbog dva psa koja su ostala zaključana u automobilu. Policijski službenici pokušali su dobiti kontakt broj vlasnika automobila, ali nisu uspjeli. Policajcima nije preostalo ništa drugo nego da razbiju prozor kako bi dobili pristup, a ljubazni građanin donirao je bocu vode, naveo je. Nakon incidenta, supružnici su otišli sa svojim psima.

VIDEO Prošetali smo Pelješkim mostom: Hrvatska bi mogla biti spojena već za 30-ak dana

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidum
23:25 14.06.2021.

Volio bih vidjeti kako izgleda kipući automobil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije