Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićeni

Supružnici dileri koristili maloljetnika za prijenos droge

Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.05.2015.
u 11:35

Policija 42-godišnjakinju i 41-godišnjaka sumnjiči da su u protekla dva mjeseca u više od 30 navrata prodavali heroin više osoba među kojima i 40-godišnjaku i to od grama do 28 grama

Zadarska policija uhitila je i kazneno prijavila bračni par dilera,  42-godišnjakinju, 41-godišnjaka te 40-godišnjaka i 17-godišnjaka koje sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Policija  42-godišnjakinju i 41-godišnjaka sumnjiči da su u protekla dva mjeseca u više od 30 navrata prodavali heroin više osoba, među kojima i 40-godišnjaku i to od grama do 28 grama. Također  41-godišnjaka se sumnjiči da je za  prijenos droge iskoristio maloljetnika kojeg su policajci,  sredinom travnja u Zadru, zatekli sa 28 grama heroina.

– Pretragama kuća u okolici Zadra policajci su pronašli gotovo 60-ak grama heroina, digitalne vage i više tisuća kuna u domaćem i stranom novcu. Droga, vage i novac su im oduzeti, a 42-godišnjakinja, 41-godišnjak i 40-godišnjak su, uz kaznenu prijavu, privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske – istakli su iz zadarske policije.

>> Diler koji je švercao 800 kg ‘trave’ pritvoren jer je prijetio bivšoj supruzi

>> Policija zaplijenila 38 grama marihuane, pet grama hašiša i jednu tabletu ecstasyja

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
15:55 21.05.2015.

povrat poreza kasni,a ja sam dao susjedu da plati porez,on je bio spriječen osam dana,kad evo ti opomene pod pijetnjom ovrhe,za desetak dana.Jeste ažurni za svoje dupe,stvarno ste vreća bez dna. emeritus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije