Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijave za 8 osoba

Policija zaplijenila 38 grama marihuane, pet grama hašiša i jednu tabletu ecstasyja

marihuana
Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL
12.05.2015.
u 14:50

Osmero osoba s područja Kutine i Zagreba policija tereti da su počinili ukupno 70 kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Osmero osoba s područja Kutine i Zagreba policija tereti da su počinili ukupno 70 kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a u zapljenama su pronašli 38 grama marihuane, pet grama hašiša i jednu tabletu ecstasyja.

Službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke kazneno su prijavili Kutinčane stare 20, 24 i 25 godina te 20-godišnju Kutinjanku, dok su u suradnji s Policijskom upravom zagrebačkom proveli kriminalističko istraživanje i kazneno prijavili četiri osobe s područja Zagreba, u dobi od 20, 22, 30 i 41 godinu.

Za njih je utvrđeno kako su od 20. ožujka do 7. svibnja ove godine na području ove dvije policijske uprave neovlašteno posjedovale i prodavale marihuanu i hašiš krajnjim konzumentima. Prilikom provođenja kriminalističkih istraživanja, a zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podneseno je i šest optužnih prijedloga nadležnim prekršajnim sudovima protiv osoba koje su kao krajnji konzumenti droga kupovali drogu od osumnjičenika. 

>> Kod para pronašli drogu vrijednu 620.000 kuna, držali je i u hladnjaku 

>> Strancima oduzeta marihuana i ecstasy

Komentara 3

NI
Nikomah95
15:52 12.05.2015.

a zapljene!!!! sve skupa 100€!

Avatar rothmans
rothmans
01:36 13.05.2015.

ovu količinu podijelit na 8 osoba i taman da se napljugaju svi, dajte pustite ljude da se makar opuste malo, ima ozbiljnijih stvari za napraviti, pljačke, provale, silovanja veću količinu droge ni našli da naprave racije po nekoliko škola, nažalost

DU
Deleted user
08:59 14.05.2015.

Mafijaši se obračunavaju... a vi hapsite klince s nekom sićom - jedna tableta ekstazija...pa moja baba gurne u sebe više droge koju joj prepiše doktor... Lijepo se vi posvetite hapšenju velikih faca i onih koji na tone toga uvoze u u državu, švercaju bijelim robljem, ubijaju po ulicama... 70 kaznenih djela za par tisuća kuna vrijedne droge - po ovoj logici bi svaki političar u hrvatskoj trebao odguliti barem tisuću godina strogog zatvora... Pišonja i Žuga su za njih vjerojatno kodna imena najvećih kriminalaca ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije