Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U KNINU

Suprugu tukao godinu dana, kćeri prijetio smrću, zlostavljao svoje troje malodobne djece

Na kninskom području zbog snijega zabranjen promet za kamione s prikolicom
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
08.03.2021.
u 20:48

Osnovano se sumnja da je od ljeta 2019. do listopada 2020. godine u Kninu, u nazočnosti svoje troje malodobne djece, verbalno i fizički nasrtao na suprugu

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je državljanin Republike Hrvatske zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje, kaznenog djela nasilja u obitelji i tri kaznena djela povrede djetetovih prava iz članka.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 50-godišnjak u travnju 2020. godine, u stanu u jednom naselju na području druge županije, svojoj kćeri koja nije pristala da živi s njim u tom stanu zaprijetio smrću, čime je kod nje izazvao strah za njezin život.

Osnovano se sumnja da je od ljeta 2019. do listopada 2020. godine u Kninu, u nazočnosti svoje troje malodobne djece, verbalno i fizički nasrtao na suprugu, kao i da je verbalno i fizički nasrtao na svoje troje djece, čime je kod supruge izazvao osjećaj nesigurnosti i poniženosti, a kod djece strah za život majke i strah od takvog ponašanja.

Nakon što je 50-godišnji osumnjičenik ispitan, sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage prihvatio je prijedlog i odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

 

Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Komentara 7

FM
fmica
20:55 08.03.2021.

nema imena ni prezimena sigurno nije ni hrvat ni branitelj

K0
Konjina2.0
22:47 08.03.2021.

tipični lički međed

AA
aabbcc
10:21 09.03.2021.

To su novi simptomi korone ne moze covjek da ide u kafanu pa se tamo isprazni ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije