Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
belgija u šoku

Suprugu i troje djece pronašao zaklane u stanu u Bruxellesu

zločin, ubojstvo u bruxellesu
Tomislav Krasnec/VLM
29.09.2012.
u 19:48

Žrtve su porijeklom iz Indije, a susjedi u ulici nisu primijetili nikakve znakove svađe ili neslaganja.

Strašan zločin potresao je Bruxelles: žena i troje malodobne djece pronađeno je mrtvo u stanu, svih četvero navodno prerezanih grkljana. U petak navečer pronašao ih je suprug i otac koji tvrdi da ne zna što se dogodilo. Čitavu noć policajci i forenzičari obavljali su očevid na mjestu ovog strašnog zločina.

Žrtve su porijeklom iz Indije, a susjedi u ulici nisu primijetili nikakve znakove svađe ili neslaganja. Djeca su se veselo igrala po ulici, a jedan je susjed opisao kako je oca nedavno vidio kako jednom od sinova kupuje tortu za rođendan u obližnjoj slastičarnici. Zločin je potresao kvart Etterbeek, dio Bruxellesa u kojem se nalaze i mnoge instuticije EU. Načelnik Etterbeeka Vincent de Wolf pokušao je umiriti stanovnike izjavom da nema opasnosti po javni red i mir i da je zločin vjerojatno povezan s privatnim problemima. Na ulazu u zgradu policija nije pronašla tragove nasilnog ulaska.

Belgijska televizijska postaja RTL razgovarala je s ocem koji je ostao bez obitelji. Ispričao je novinarima kako je u petak oko 17 sati s posla pokušao telefonom nazvati suprugu, ali se nitko nije javljao, što mu je bilo neobično. Zamolio je šefa da ode ranije s posla i kad je stigao kući zatekao je mrtvu ženu i dvoje djece (5 i 7 godina) u dnevnom boravku. Treće dijete (3) zatekao je u spavaćoj sobi. "Kad sam upalio svjetlo, svuda oko sebe vidio sam krv", rekao je Jasbir Singh. Ni njemu, rekao je, nije jasno što se dogodilo.

"Ostao sam bez njih, a ne razumijem ni što se dogodilo ni kako se dogodilo. A moram znati, jer sam njihov otac. Moram znati što se dogodilo mojoj djeci", rekao je Jasbir Singh.

>>Sluškinja četverogodišnjoj djevojčici sjekirom odsjekla glavu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije