Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Likvidacija na Kosovu

Supruga ubijenog političara: Imam poruku za one koji su ovo učinili, a dobro se zna tko su

Oliver Ivanović
Foto: Facebook
1/3
16.01.2018.
u 12:21

Srbijanski političar Oliver Ivanović ubijen je jutros u Kosovskoj Mitrovici

Nakon brutalnog ubojstva lidera srbijanske Građanske inicijative SDP na KosovuOlivera Ivanovića, koji je s pet hitaca jutros ubijen u Kosovskoj Mitrovici, oglasila se i njegova supruga Milena.

Za Pink TV poručila onima koji su joj ubili supruga da "ovo neće dobro završiti".

– Imam poruku za sve one koji su ovo učinili, a zna se vrlo dobro tko su: Ovo neće dobro završiti – rekla je Milena Ivanović.

Nakon što je čula vijest da joj je suprug ubijen, samo je kratko kroz suze rekla: "Opet su mi ga uzeli, nisam ga mogla sačuvati."

Ivanović je ubijen iz automobila ispred sjedišta svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. U obližnjoj ulici pronađena je zapaljena Opel Astra za koju policija sumnja da je korištena u pucnjavi.

Komentara 34

Avatar puky
puky
14:10 16.01.2018.

Sada sam gledao vučićevu live konferenciju za tisak. Sunce ti žarko pa po svemu sudeći ovog lika je ubila vučićeva tajna služba ili plaćene ubojice, svejedno. Novinari su izravno optužili za ubojstvo srbijansku vlast. Vučić je popizdi ali nije uvjerljivo demantirao optužbe. Siguran sam da je po nalogu samog vrha srbijanske vlasti izvršeno ovo ubojstvo.

Avatar whitesox
whitesox
13:39 16.01.2018.

Uplašila se i nije izgovorila "Vučiću i Irineju"pretjerali ste!

Avatar Joejordan
Joejordan
13:12 16.01.2018.

SANU o kojem je dacic govorio prije nekoliko tjedana na dijelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije