Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RASPLAKALA SAM SE'

Supruga poginulog vojnika: 'Bila sam ljuta, Trump se nije mogao sjetiti imena mog supruga'

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
23.10.2017.
u 17:20

"Vodio sam vrlo prijateljski razgovor s udovicom narednika La Davida Johnsona i izgovorio sam njegovo ime već na početku, bez oklijevanja!", napisao je on.

Udovica američkog vojnika ubijenog u Nigeru progovorila je u ponedjeljak s puno emocija o kontroverznom telefonskom pozivu koji joj je uputio predsjednik Donald Trump, optužujući ga da se nije mogao sjetiti imena njezina supruga.

Narednik La David T. Johnson (25) poginuo je s još tri Amerikanca u zasjedi džihadističke skupine u Nigeru 4. listopada.

"Predsjednik je kazao kako zna za što se zalagao, ali to boli. Rasplakala sam se. Bila sam ljuta zbog tona njegova glasa i načina na koji je to rekao", izjavila je njegova udovica Myeshia Johnson na postaji ABC News.

"Čula sam kako muca pokušavajući se sjetiti imena mojeg supruga i to me najviše zaboljelo, jer ako se moj suprug ondje bori za našu zemlju, ako riskira svoj život, zašto se ne možete sjetiti kako se zove", dodala je ona.

"Ništa nisam rekla, samo sam slušala. Bila sam jako ljuta, još sam se više rasplakala", izjavila je mlada žena, trudna s trećim djetetom La Davida Johnsona.

Predsjednik joj je jako brzo odgovorio tvitom, opovrgavajući njezine navode.

"Vodio sam vrlo prijateljski razgovor s udovicom narednika La Davida Johnsona i izgovorio sam njegovo ime već na početku, bez oklijevanja!", napisao je on.

Ključne riječi

Komentara 6

ZI
zimerman
20:36 23.10.2017.

Trump je jedini predsijednik koji direktno zove i izjavljuje sucut obiteljima poginulih boraca .I zato zasluzuje svaku pohvalu. A ovo sto ljevicarsski mediji pisu zove se propaganda,

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:29 23.10.2017.

Desnicari bi zabranili starcima voziti auto, a ovog podrzavaju u vodjenju najvaznije drzave na svijetu.

Avatar ivek
ivek
22:04 23.10.2017.

placene ubice moraju umrit,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije