Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strastveni lovac

Muškarac (47) koji je prijatelju pokazivao pušku i slučajno ubio suprugu (38) pokušao samoubojstvo

Srbija policija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
10.01.2017.
u 09:45

Kako se doznaje, V.P. je nakon saznanja da mu je žena preminula od ozljeda pokušao počiniti samoubojstvo, a trenutačno se nalazi u pritvoru

U srbijanskom Novom Pazaru V.P. (47) slučajno je usmrtio suprugu Danijelu P. (38) metkom iz puške. Naime, V. P., inače strastveni lovac, prijatelju je pokazivao pušku kad je slučajno opalila i ozlijedila 38-godišnjakinju. 

– Pušku je pokazivao svom prijatelju i ona je slučajno opalila i pogodila Danijelu u grudi. Odmah su je prebacili u bolnicu, ali nesretnoj ženi nije bilo spasa. Ispitat ćemo sve svjedoke i izvršiti istragu kako bismo istražili sve okolnosti ovog slučaja i provjerili njegovu tvrdnju da je puška slučajno opalila – kazao je izvor za Blic.

Kako se doznaje, V. P. je nakon saznanja da mu je žena preminula od ozljeda pokušao počiniti samoubojstvo, a trenutačno se nalazi u pritvoru. Imali su troje djece.

>> Počelo suđenje za ubojstvo susjeda – je li policija u stanu našla popis za likvidaciju?

Komentara 12

SE
sestrićna
10:17 10.01.2017.

goloruki srpski narod :))

RO
Rocky15
09:54 10.01.2017.

pripremao se uoči dana RS-a

DU
Deleted user
10:30 10.01.2017.

Nije dobro služio JNA. Tamo su nas učili da se puška nikada ne smije uperiti u drugu osobu, a puni se samo na dužnosti. U našoj vojsci svjedočio sam situacijama kada su vojnici čistili puške jedni naspram drugih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije