Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatan prizor u Zagrebu

FOTO Super junaci završili u smeću: Igračke se mogu i donirati, donosimo par ideja

Zagreb: Dječje figurice odbačene u kantu za  smeće
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
22.03.2024.
u 15:37

Na koju se god opciju odlučite učinit ćete ispravnu stvar i nekome uljepšati život.

U jednoj ulici na Černomercu u kanti za mješani otpad našao se vrlo neobičan sadržaj. Netko je bacio mnoštvo simpatičnih igračaka. Figurice na vrhu smeća čije boje i raznolikost nikako ne spadaju u ovakav ambijent. Igračke su na prvi pogled odlično očuvane i dalje dobre za uporabu, a pronašle su se u kanti za smeće.

Poprilično tužan prizor na ovako sunčan dan s obzirom na to da u Zagrebu, a i u Hrvatskoj postoji mnoštvo lokacija koje žude za igračkama poput ovih. Samo je potrebno malo istražiti i donirati igračke koje više ne želite koristiti, a nekome bi uljepšale dan. Kako bi spriječili daljnje tragedije, poput ove danas u miješanom otpadu, istražili smo gdje sve možete donirati igračke. 

Postoji više mogućnosti i opcija. Prva mogućnost je doniranje u hrvatski Caritas koji će uvijek rado prihvatiti sve vrste donacija, osobito ako su usmjerene na djecu. Također možete donirati u dječji dom u Nazorovoj, crveni križ te razne donacijske centre kao naprimjer Krugova. Doniranjem igračaka u donacijske centre svakako razveseljavate djecu koja nemaju tu sreću i mogućnost da svako malo dobivaju nove igračke. 

FOTO Super junaci završili u smeću: Igračke se mogu i donirati, donosimo par ideja

Zagreb: Dječje figurice odbačene u kantu za  smeće
1/6

Isto tako dječjim bolnicama nedostaje igračaka, pa tako možete svoje igrače odnijeti u KBC Zagreb ili Kliniku za dječje bolesti. Igračke se isto tako mogu donirati i obiteljima za koje znate da su u financijskim problemima i koje imaju djecu. Igračke možete pokloniti i putem društvenih mreža ili raznih oglasnika, ovisno o tome što vam je draže. Na koju se god opciju odlučite učinit ćete ispravnu stvar i nekome uljepšati život.

VIDEO: Milanović zaprijetio: 'Neka se usude donijeti odluku o promjeni datuma izbora, neće dobro završiti'

Ključne riječi

Komentara 3

ČE
četvrti
07:13 23.03.2024.

To su bile igračke Zorana Milanovića. Bacio ih je jer su ga razočarale svojim obećanjima o supermoćima.

JO
JOZO
16:34 22.03.2024.

Ako je već i završilo u otpadu onda je trebalo ići u žutu vreću za reciklažu a nikako u miješani otpad.

NO
No1
16:15 22.03.2024.

Tu se radi o osveti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije