Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žigmanov:
Povratak na članak

'Suočavanje s prošlošću u Srbiji dugo je zatomljeno, ovo je dobar početak'

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je spremnost da posjeti neko od mjesta stradanja Hrvata u Vojvodini i oda im počast

Komentari 13

Avatar Croatino
Croatino
10:59 15.09.2020.

S Vučićem nema pomirenja jer bi on morao priznati da je bio jedan od glavnih aktera tih godina, glavni pomocnik Seselja, kao u Vojvodini tako i u Hrvatskoj. Rekrutirali su dobrovoiljce i kriminalce za zlocine u Hrvatskoj. Vucic ima krvave ruke i on to zna, zato ce tek biti pomirenja kad se etablira druga politicka elita u Srbiji

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:35 15.09.2020.

Na suđenju Šešelju u Haagu, optuženi je priznao da su njegovi radikali vršili pritisak na Hrvate iz Hrtkovaca, Nikinaca, Platičeva i Morovića, da se zamijene za kuće Srba koji žive u Hrvatskoj. Tako je i bilo, i sve je bilo išlo putem uhodanih odvjetničkih kanala sa obje strane. Ali Šešelj također tvrdi, da su Hrvati birali kvalitetne kuće i imanja Srba isključivo u okolici Zagreba, i da u toj razmjeni uopće nisu bili materijalno oštećeni.

VL
ŠN
šnajderica
22:36 15.09.2020.

razvlači se pekmez po trulim temeljima . jel još izlazi srbobran ili se čitaju stari brojevi

VL
DP
delmata.pakleni.otok
15:18 15.09.2020.

članak jeftin pamflet, koliki je bia zločin prema hrvatima u vojvodini dovoljno je vidit kako kmeče vojvođanski hrvati ća su minjali vojvođanske kuće od čerpića za srpske katnice po endehazijskim vukojebinama 😂😂😂😂😂

VL
BT
branimir.tonkovic
17:53 16.09.2020.

Sve bi to bilo i malo smisleno da govori neko ko ima kredibilitet predstavljati Hrvate u Vojvodini. Rezultati politike koju Žigmanov vodi su katastrofalni. Na posljednjim izborima je postigao povijesno najgore rezultate od kako DSHV postoji. One koje i pokušavaju kritizirati isključuje i preti ucjenama. Nazalost ali takva politika pogoduje Srbiji i vlasti, a Zg se bas puno i ne potresa.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:40 15.09.2020.

Također bi bilo zanimljivo provjeriti gdje se u Hrvatsku preselilo tih između 35 - 40 tisuća ljudi, i ima li istine u Šešeljevim tvrdnjama da su svi razmijenili kuće sa imućnim Srbima iz okolice Zagreba?

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:39 15.09.2020.

U članku, autor Bradarić piše o "25 osoba", ali rečenica nema glagol da bi se znalo što im se dogodilo?

VL
RI
rimac444
22:54 15.09.2020.

Teško će se srbi suočiti sa prošlošću koji su 500 godina bili pod turskom vlašću, utjecajem, genetskim miješanjem ...Daleko su oni od Europe u svakom smislu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.