Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERES ULAGAČA

Hvarski biser treći put mijenja vlasnika: Amerikanci i Arapi u utrci za Sunčani Hvar

03.11.2023.
u 19:21

Otegotna je okolnost za arapskog investitora činjenica da je njegova domicilna država UAE na EU listi rizičnih zemalja po pitanju sprečavanja pranja novca i financiranja terorizma

Komentara 9

Avatar AlagaiHora
AlagaiHora
19:38 03.11.2023.

Ma goni s Arapima! Eto im BiH i Srbija, tu nek kupuju, tu im je prirodno okruženje.

BP
Besposlen pop
21:18 03.11.2023.

Komšije se p(r)odaju Arapima! Npr. Begeš na vodi

CR
crocro
19:55 03.11.2023.

Ja bih bio sretan da u naslovu piše: "Hrvati u prednosti pred strancima". Stranci će kupiti Hrvatsku jer nekretnine su na pladnju. Kupovna moć Hrvata ne može se parirati s bogatim stranim investitorima, zato su stranci u prednosti. Hrvatska samo treba odrediti do koje razine će hrvatske nekretnine biti na poladnju za prodaju strancima, a sve ostalo iznad te razine treba ostaviti Hrvatima i budućim hrvatskim narašatjima. Žalosno i tužno bi bilo da stranci baš sve pokupuju što im je najatraktivnije. Ne dajte da postanemo "robovi" strancima došljacima da nam sve pokupuju i na taj način razvlaste naše buduće generacije Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije