Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražni zahtjev
Povratak na članak

Sumnjiči ga se za smrt 12 civila i ozljeđivanje još njih troje

Bolić je, navodi se u istražnom zahtjevu, nezakonito privodio, zatvarao i zlostavljao civile te izravno zapovjedio sebi podređenim pripadnicima milicije da čine isto

Komentari 3

AN
Andreeejjj
02:07 01.05.2011.

Kako možete biti tako nepošteni i nekorektni, dragi komentatori? Tko got se izživljavao nad zarobljenicima i to tako nehumanim i brutalnim metodama, treba bit najstrože kažnjen i nema veze iz čije je vojske. Zato i postoje \"ženevske konvencije\" o ratovanju i o zarobljenicima, pa i da su čak i vojnici. A mi uvijek isto tvgrdimo, oni su počeli i napali nas! Pa znamo i da retko tko ide dobrovoljno u vojsku, kamoli rat. Prema tome, treba kazniti sve te bolesne, iskompleksirane i debilne monstrume, pa bilo koje su vojske i nacionalnosti!

VL
Avatar DucMan
DucMan
15:52 01.05.2011.

Tko mu je kriv što nije član SDSS-a. Njihovi zločinci su u koaliciji sa HDZ-om i danas vladaju Hrvatskom. Upravo danas je počela akcija Bljesak, sa kojom smo istočnu slavoniju oslobodili od SDSS-ovaca i njihove paravojske a sada nam istii voljom HDZ-a vladaju ne samo dijelovima kao nekad, nego CIJELOM Hrvatskom. Kako nam se to moglo dogoditi?

VL
Avatar alien79
alien79
01:10 27.04.2011.

Ma nije on to, ma kakvi, ma on je bio samo kuhar, pitajte Teršeličku i Puhovskog, to su Hrvati između sebe, e i da, nemojte mu i penziju zaboravit osigurat, ako je već i nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.