Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iza kulisa
Povratak na članak

Summit EU pod maskama

Čak i u doba kad su španjolska gripa ili Hitlerovi nacisti harali Europom, najviši politički lideri uspijevali su nekako održavati summite, fizički se sastajati i tražiti rješenja za krize. Koronavirus SARS-CoV-2 prvi je put na više mjeseci odgodio održavanje takvih summita. Sve do ovoga petka

Komentari 3

IN
incognito
22:31 19.07.2020.

Party Zombija. Koji će sad virus smisliti za jesen/zimu 2020./21., koga će sad ubijati, i u kojem % psihički klati?

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
21:28 19.07.2020.

Prosjak.

VL
PE
penelopea025
20:44 19.07.2020.

Svi kriminalci i pljackasi su obozavatelji maski, to je njima prirodni indument u njihovom prirodnom habitatu kriminalnog miljea. Dok se posteni svijet zgraza mascurina a priori, oni nemaju sto sakriti kao ovi banditi, krimosi, gangsteri, sljam ljudskoga roda. Nikako mi nije jasno kako se ove bolesne spodobe ne mogu zasititi novaca, kada covjek jednom ima novaca u zivotu, i izgustira se do 30-e, on vise ne razmislja o novcima, nego o visim ciljevima za kolektivno dobro svoje drzave i naroda i citavoga covjecanstva. A ovi psi su vjecito gladni, kao da nikada nista kvalitetno jeli nisu, a kamoli imali, pa stalno napadaju bijesni psi sve oko sebe, i mastaju kako oteti tudjoj djeci kruh iz usta. Bolesni psi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.