Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Suluda vožnja Golfa: 'Proletio je kroz tri 'stopa' i kružni tok te skoro ubio čovjeka. Na kraju lupio kamion'

Foto: Čitatelj 24sata
1/2
21.12.2020.
u 15:57

Zagrebačka policija dobila je dojavu o nesreći u srijedu, 16.12. u mjestu Gradići u poslijepodnevnim satima

Nepoznati vozač prekršio je vozeći crnog Golfa čak desetak prometnih pravila samo kako bi skrivio nesreću jer je prešao u traku iz drugog smjera. Kako navode svjedoci, on je proletio kroz kružni tok, uletio u kontra smjer, oduzeo prednost, prešao kroz tri znaka "stop" i skoro ubio čovjeka.

- Na kraju je lupio kamion, kazao je svjedok za 24sata opisujući neopreznu vožnju nepoznatog muškarca u okolici Zagreba, te dodaje: - Čovjek je napravio desetak prekršaja. Stajao je na raskrižju s prednosti prolaska. Stajao je dobru minutu dok mu nisu počeli trubiti i nastavio krivudati Gradićima i Donjom Lomnicom u Golfu. 

Policija je dojavu o nesreći dobila u srijedu u poslijepodnevnim satima.

- U Ulici kralja Tomislava vozač je naletio na lijevu bočnu stranu kamiona jer se nije kretao svojom trakom već je prešao u drugi smjer. Kako bi izbjegao vozača, kamion je prešao na pješačku stazu. Vozač Golfa zagrebačkih registracija pobjegao je s mjesta nesreće - navode iz policije. 

Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava. 
 

Ključne riječi

Komentara 3

GE
geler203
17:18 21.12.2020.

A jel vi znate tko je on? Ako mogu sa bemvejima i audijima more i on.

DV
dvor
18:30 22.12.2020.

ako je neki tatin sin,nista od kazne

DU
Deleted user
18:50 21.12.2020.

El' vi pročitate tekst prije nego što ga objavite? Panjine jedne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije