Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Turske protiv Kurda
Povratak na članak

Sultan Erdoğan: Našu vojsku Trump neće zaustaviti sankcijama

Dok turska operacija izaziva osude diljem svijeta, osim u Kataru, i čelnik bošnjačke Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović podržao je tursku vojnu operaciju protiv Kurda u Siriji tvrdeći kako je Turska na to bila “prisiljena”

Komentari 5

TE
TEUTA
11:58 16.10.2019.

Kakav cinizam Sultana. Ako oces sigurnosnu zonu mozes je napraviti na tursko podrucje a ne da vrsis genocid nad Kurdima .

VL
AA
aabbcc
11:35 16.10.2019.

Neka Ameri uvedu seb sankcije jer su vojskom nepozvani usli u Siriju bez da su zbrinuli i prihvatili bar jednog Sirijca, izbjeglicu ili ratom stradalo dijete, zenu.... Kome takva pomoc Amerike treba ? Jedino su pokazali brigu da Evropa zbrine IS koji bjeze.

VL
Avatar Foton
Foton
14:41 16.10.2019.

Erdogan novi Hitler, Trump novi Chamberlain. Ali Erdo se preracunao, ne vjerujem da ce opaliti po sirijskoj i ruskoj vojsci koje su zamijenile Kurde na bojisnici. A prave sankcije, narocito izbacivanje iz zapadnog financijskog sistema ce zagutiti Tursku, ne odmah ali za godinu dve.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:54 16.10.2019.

Nista od tih svih Americki sankcija samo laprdanje. ,Kuba zivi vec sezdeset god pod Amer sankcijama. Kurde samo moze zastitit SAA poslije izdaje amera. Nesretni kurdi previse su vjerovali Amerin. Sad opet moli Asada.daih spasava i Ruse..Ovo moze bit pouka mojin domacin Amerikancin sto su veci Ameri. od svih Amera. Oni bi volili dase zovu Fergusonsi Kolapsonsi a ne neki Ivic.ili Blazevic tamo..Disu prijatelji Sirije stosu vristali prije cetri god. Gledam tu u Moskvi na TV Rusi kazu svaki pedalj Sir zemlje mora bit slobodan. SAA ulazi u Kurdske gradove gradani nose Asadove slike slikaju se sa SAA. Vec nitko nista ne pise daje Rus predsjednik bio u SAUD ARAB jucer u Emiratin u Abu Dabiju docekali ga tamo kao kralja. Govore izmirija islamski svjet Iran Tursku Arabiju slave ga do neba..Drugo jucer je sahranjen prvi ASTRONAUT Alexsej Leonov koji je izisa iz kosmickog broda na otvoreno. Sve svjetske agencije prenjele samo nasi ne..Tobi ucenici trebali znati koje on bio uciti u skoli o njemu..Malo Fizike nebi bilo na odmet pisati o tome. Mozda bi i mi imali jedan dan takvog naucnika ne laprdat po novinan,

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:33 16.10.2019.

objektivno, osim lajanja na mjesec, zapad nema instrumenata bilo što turcima napraviti. vojnim putem? nekome se gine u zapadnoj europi? ne. ekonomskim sankcijama? probajte, gubite 100 mil tržište zauvijek. vrijeđajte, ugledati ćete leđa turaka kad odlaze iz nato-a, a onda cijeli savez postaje regionalno društvo za belu. jer turčin bez puno problema može svaki brod koji ide u crno more pregledati, zaustaviti... turska zna do kud može i smije, a da ne ugrozi sebe. mene samo zanima, kad akcija završi, i izbjeglice se počnu vraćati u siriju, kolko će novca zapad izdvojiti za tu sirotinju, koju je pomogao stvoriti? kad obrišete pjenu s usta, vidjet ćete nešto, jako zanimljivo. sirija se polako opet slaže.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.