Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masovni prosvjed
Povratak na članak

U Bostonu 33 uhićenih zbog sukoba s policijom u antirasističkim prosvjedima

Kako bi se izbjegle scene nasilja u Charlottesvilleu prošloga tjedna koje su šokirale Ameriku, angažirano je više od 500 policajaca kako bi se razdvojile dvije skupine.

Komentari 14

NE
neboiznadzagreba
12:39 20.08.2017.

Ako je podrška slobodi izražavanja "simbol rasističkog govora",kako nam mediji svakodnevno sugeriraju, uskoro bi nam se moglo dogoditi da i otvaranje usta bude rasistički čin - Orwell je za današnje robovlasnike pisac meke satire.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
12:59 20.08.2017.

ljevima je sve dozvoljeno paliti pljackati lagati. desni uvjek raasisti fasisti zato sto vole i brane svoje. to vidimo i u HR uz punu podrsku ljigavi novinara obicni lesinari. poz.... od HOSa

VL
DU
Deleted user
10:12 20.08.2017.

Smrad soroševski je trebalo dobro ispendrečiti i uapsaniti kako bi se naučili da nemaju pravo ometati prijavljene i odobrene javne skupove.

VL
ST
Startrack
14:20 20.08.2017.

Ja zivim u USA. Prava je istina da crnci i ostali neradnicki olos nedaju bjelim ljudima dase organiziraju kao bjelci. Nikad ti tz nacisti nisu zvali na nasilje protiv manjina (a ustvari su bjelci manjina vec). Crnci rade isto stosto su i Srbi radili po Hrivatskoj i Bosni prije rata.

VL
Avatar unačelu
unačelu
12:10 20.08.2017.

Di god antifašisti i antirasisti prave okupljanje policija ima pune ruke posla, nema šta fini, pitomi i kulturni ljudi

VL
LI
lipotan
10:35 20.08.2017.

sramota da komunjare preuzimaju United States of America.

VL
DU
Deleted user
17:10 20.08.2017.

Kakvih rasista? Pa treba se početi sa borbom protiv crnačkog rasizma! Po svuda su, po TV, novinama, ulicama, upravama gradova, vodovoda, plinskoj kompaniji, poreznim uredima, sudovima, naročito u pošti, ... Zaposlenja dobivaju preko reda, radi boje kože, isto i školovanje (onih malobrojnih među njima) koji su smogli dosta sitz fleischa i inteligencije da uopće to pokušaju ... Ostali sjede doma i piju pivo i gledaju TV, košarku, football, ... Sve bi da dobiju samo zato jer su crnci. Zaga di li su sjever kamo su se dotepli za vrijeme ratova da to bože delaju jer su bjelci ginuli u ratovima, a sada su i na Sjeveru uništili sve gradove. Rasisti su sada postali crnci, lijenčine, prevaranti, lukavi dža bale baroši ...

VL
BA
bakulušić
13:29 20.08.2017.

Evo prilike da i Hrvatska uputi neko Izvješće onima koji metu pred tuđim pragom.

VL
DU
Deleted user
13:10 20.08.2017.

Ja bi vas u ime svih sjeverno američkih autohtonih naroda zamolio da se vratite doma.

VL
KA
Kameni
13:10 20.08.2017.

Sa moje tocke gledista je ovo pocetak pada imperije, crnci, gvatemalci i nikaragvanci kolo vode. Brineme me cinjenica da ce se u buducnosti morati reducirati broj bombardovanja pojedinih suverenih drzava na ovoj planeti. A i ovo so je odobreno moze po zlu poci, vidis ovaj sjevernokoreanac moze gradove kalifornijske obale pretvoriti u velike azile za nezbrinute domace zivotinje, sram da ga bude. Americi se nitko nesmije protiviti.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
09:00 20.08.2017.

Koliko se okupilo rasista? Oko 100 kaze Fox News.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.