Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIJSKA INSPEKCIJA
Povratak na članak

Sukob ministra Jovanovića i rektora Bjeliša doveo do istrage u rektoratu

- Namjeravam najprije s kolegijem raspraviti slučaj, a nakon toga ću o svemu obavijestiti javnost, kaže Bjeliš

Komentari 31

BU
Bulaba
12:42 04.05.2014.

Zato je i ukinut Državni inspektorat i inspekcije su vraćene pod ministarstva kako bi partijski ministri imali kontrolu nad njima i kako bi provodili partijske progone. Iz istog rzloga je Jova osnivao i sportsku inspekciju i za to mu je, onako sposobnom trebalo više od godine dana, kako bi mogao inspekciju koristiti u cilju partijskih progona.

VL
JO
johnxxx
12:35 04.05.2014.

Pošto ova vlada ne može rektora Bjeliša poslati na Goli otok zbog "hrvatskog nacionalizma" onda mu šalju financijsku inspekciju.

VL
Avatar Carrera
Carrera
13:26 04.05.2014.

EUROPSKI KONGRES TRANSPLANTOLOGA: Predstavnik britanskih liječnika izvještava: Našli smo čovjeka bez kralježnice, presadili smo mu kralježnicu I sada, nakon samo tjedan dana provedenih u bolnici, a zahvaljujući otkrićima britanskih znanstvenika, taj se čovjek odlično osjeća, već je vani i traži traži posao. Predstavnik francuskih liječnika izvještava: Ah, u Francuskoj smo učinili puno značajniju stvar! Uzeli smo čovjeka koji nije imao jedno plućno krilo, presadili smo mu plućno krilo, I nakon samo tri dana on se odlično osjeća, već je vani i traži posao! Predstavnik talijanskih liječnika izvještava: Mi smo uzeli dva pacijenta bez srca,presadili smo svakom od njih polovicu zdravog srca, I nakon samo dva dana, obojica se odlično osjećaju, već su vani i traže posao. Predstavnik hrvatskih liječnika izvještava: Nas ipak ne može nitko stići. Mi smo uzeli tri čovjeka apsolutno bez mozga, postavili smo ih na čelo države I u rekordnom roku već je više od pola stanovništva vani i traži posao!!!

VL
TK
tkatali88
13:31 04.05.2014.

Gdje ti je sada ogledalo "docente" Jovo?

VL
NV
novo vriijeme
12:47 04.05.2014.

Inspekcija su u Hrvatskoj sinonim represije. Naravno da će se nešto naći, ako neće izmislit će se. Sada kada je ogroman milijunski projekt iz fondova EU novog studenskog kampa u Splitu i Zagrebu gotov treba se riješiti svih koji suu ga pisali i preuzet upravljanje novcem. Mislim da je to.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
13:55 04.05.2014.

Umjesto da se prepiru Ante i Franjo, ovdje se prepiru Jovo i Aleksa. Ima li u ovoj državi još uopće Hrvata?

VL
MX
MXLCLGTG
12:55 04.05.2014.

sve njegove zakone Koje je donio u skolstvu treba preispitati i ponistiti jer on nije strucan za tu Oblast.

VL
Avatar antuntun55
antuntun55
12:56 04.05.2014.

uvijek ista špranca ,ovog dokazanog antihrvata...

VL
Avatar serafina
serafina
13:35 04.05.2014.

Nepodobnima se šalje inspekcija, pa zatvor a ponekad i ludnica.

VL
Avatar Carrera
Carrera
13:48 04.05.2014.

ovako se partija obračunava sa neistomišljenicima, uvijek im nešto nastoje prišiti nebi li ih diskreditirali

VL
Avatar Carrera
Carrera
14:29 04.05.2014.

svaki dan nova afera kukuriku vlade...pa dokad ćemo to trpiti???

VL
DO
downunder
13:02 04.05.2014.

Psihopat Jovo bi trebao znati da tko se mača laća od mača i pogiba. Na kraju će njega doći glave inspekcije.

VL
ĆA
ćaćaća
14:05 04.05.2014.

još jedan dokaz da pravosuđem upravlja partija i da ono nije neovisno..obračunavaju se sa svima prkeo pravosuđa..jeftino i po uzoru na sjevernu koreju..

VL
KA
kafka
14:08 04.05.2014.

Znači Ministarstvo Jovanović šalje nadzor i inspekcije tek kada mu se netko zamjeri.! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Zašto već godinama nije poslan nadzor na Međimursko veleučilište na kojem je učinjen nezakonit izbor u zvanje lokalnom sdp-ovcu koji je i prije tog nezakonitog formalnog izbora nezakonito upisivao i priznavao ocijene. On je poslije nezakonito dodijelio dekaničinom sinu ocjenu odličan na predmetu Osnove statistike na kojem te godine nije bio nositelj (o čemu odlučuje Stručno vijeće) niti je na bilo koji način s predmetom bio povezan. Poslije dekanica mijenja tj. lažira podatke na ISVU (informacijskom sustavu visokih učilišta RH) lažno stavljajući da je dotični nastavnik također bio nositelj Osnova statistike. . . . . . . . . . . . . . . A Ministarstvo i Jovanović o svemu šute.

VL
Avatar Becarina
Becarina
14:11 04.05.2014.

Kada nema argumenata , onda pocinju istrage i hapsenja . Jovanovic je stalno u sukobu , sa cijelom Hrvatskom. Sve sto je napravio nametnuo je silom , sve sto je nametnuo nova vlada mora izbrisati , nove udzbenike pisati naa njegov racun , pogotovo provjeriti njegovu diplomu . Ovakvi ministri nam se nikada vise ne smiju dogoditi .

VL
Avatar Münchausen
Münchausen
13:50 04.05.2014.

e bila bi to druga priča , kad bi se rektor zvao Aca Beliš ili Belišić zvao Aca Beliš ili Belišić

VL
CA
cavecanem
13:06 04.05.2014.

gube vlast i to im je jasno, istovremeno je grčevito pokušavaju zadržati, pa im se obzirom da je demokracija (kako su to davno uočili drugovi lenjin, staljin, mao, i ne zaboravimo tito) nakaradna prirodno nameće represivni aparat kao sredstvo obračuna sa svima koji su stvarana ili percipirana opasnost za partiju. i tu mogu birati i kombinirati, policija, porezna, inspekcije ....

VL
DO
dobar
14:06 04.05.2014.

Pa jel nam nije dosla partijska Brozova diktatura nad svemu sto je Hrvatsko, Jovanovic ni ne pomislja na ostavku sa svima se posvadao samo radi svoje tastine i napuhanosti a svaki dan pokazuje sve vece neznanje. Neka se pogleda u ogledalo i pljune na to ogledalo.

VL
TT
tTony
20:01 04.05.2014.

ovo vlada sve vise lici na sjeverno korejsku demokraciju i strica bi on maka da mu stane na put dali ce se nac neko ko moze ustavit zmaja jovana i parija sa drugom ostojicem skace upomoc ko u stara vrimena da se zna ko je gazda

VL
EM
eminajelui
18:45 04.05.2014.

dok procitam ime bilo kojeg ministra u vladi, sljedeca rijec je sukob,afera,nepravilnosti...do kad ih trebamo vise trpjeti?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.