Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Sukob kod trgovačkog centra: Razbio staklo na Audiju jer mu vozač nije stao na zebri

Foto: Screenshot
17.08.2020.
u 11:46

Do sukoba je došlo na pješačkom prijelazu na samom ulazu u trgovački centar.

Ispred trgovačkog centra City Center One na Jankomiru došlo je do sukoba vozača Audija i pješaka. Incident se dogodio jučer, a na automobilu je razbijeno zadnje staklo.

Do sukoba je došlo na pješačkom prijelazu na samom ulazu u trgovački centar. Čitateljica je za 24 sata rekla kako je Audi samo prošao, a da nije propustio pješaka. On je bacio ključeve u zadnje staklo Audija i razbio ga.

Na snimci se vidi ćelavi muškarac u kariranoj košulji s jedne strane i vozač Audija koji razgovara na mobitel. Uz njega je bila i djevojka koju je, kako nam kaže čitateljica, sve jako potreslo.

Ključne riječi

Komentara 40

TM
trade_mark
12:14 17.08.2020.

Obzirom na seljakluk u gradu čudi me da nema više razbijenih stakala na audijima, mercedesima, bemvejima.

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
12:06 17.08.2020.

Šteta što nije bio kabriolet.

Avatar Bell940
Bell940
12:04 17.08.2020.

Jedan od načina da se neki dovedu u red, a i ti cupelcugatori bi trebali prvo pogledati levo i desno, pa pouka za sve kad plati šajbu a i ovaj driver kad plati kaznu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije