Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPARLAMENT
Povratak na članak

Šuica: Želim da uživamo u istim slobodama kao ostali građani EU

"Ovom Direktivom osigurava se pravo za sve građane Europske unije, bez obzira na mjesto prebivališta"

Komentari 3

Avatar superhik74
superhik74
18:50 12.03.2014.

Mogla bi jos se zelja ispuniti vrlo skoro kada budemo "uzivali" u istim "slobodama" kao npr. gradjani Grcke, ili Portugala, ili Madjarske a mozda i Spanjolske.

VL
RH
RHVec
17:19 13.03.2014.

Agencije za zaposljavanje trljaju ruke..

VL
VU
vulica
08:03 21.03.2014.

Šuica, Hrvati su pet godina ginuli za ekonomski i politički suverenu državu.Europski neofašisti pod krinkom ,,demokracije"slobodnim kretanjem ljudi , roba, kapitala,borbom protiv ,,rasizma" rastaču države i nacije, ovladavaju njihovim javnim dobrom i prirodnim bogatstvima, stvaraju novi svjetski poredak sa jednom vladom .Šuica, ti i takvi ste korumpirani izdajnici ,kriminalci, koji na svojoj izdaji gradite svoj položaj i kapital.Iz svega onoga što se događa u Europi vidljivo je,narode bacate u bijedu i građanske ratove.Neka crkne europska unija i neoliberalni kapitalizam. Nećete još dugo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.